cuma Napisano 30 Sierpień 2014 Share Napisano 30 Sierpień 2014 jeszcze jedno zdjęcie znalazłem...i tu po łapach dostać powinienem... 1-sza myśl była... pokrętło od lampy naftowej... i w swoje zgrabne" paluszki wziąłem i wyprostować spróbowałem... a jak piach się obsypał... to już nawet zdjęcie mi się nie udało!prędzej 5 w małego" trafię, niż 2-gi raz taki sam krzyż!eksplorator! tu tylko my? nikt więcej nic nie pokaże? pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Sierpień 2014 Share Napisano 31 Sierpień 2014 Fajne masz te pola - carszczyzna rządzi! :)W moich okolicach 50% zbóż jeszcze stoi i chyba postoją aż do wiosny, kiedy zostaną zaorane. Pogoda pokrzyżowała w tym roku plany rolnikom no i nam też, bo nie ma tyle pól do chodzenia co zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 31 Sierpień 2014 Share Napisano 31 Sierpień 2014 Fajny inżynier! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 31 Sierpień 2014 Share Napisano 31 Sierpień 2014 Moje czwartkowe trafienie po wyczyszczeniu, szkoda że ją zżarło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 31 Sierpień 2014 Share Napisano 31 Sierpień 2014 I parę wybranych monet w lepszych stanach, kopane ze ścierni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 31 Sierpień 2014 Share Napisano 31 Sierpień 2014 Moje guziki , co prawda do tych Cumy się nie umywają ale co mi tam... Oczywiście carski, pruski, pruskiego gefrajtra i carskiego oficera. 2-gi rząd to oczywiście hak mundurowy, guzik z UK sygnowany Officers Uniform , pruski gładki a reszta cywile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 a tak wygląda po przemyciu wodą i po aoliwieniu"...pokazywałem ją w hitach dnia", a teraz wisi już sobie w gablotce i cieszy!!! szkoda, że po wstęgach tylko ślady zostały... ale nic to!Kosa, bez przesadyzmu"! masz fajne trafienia! ja np. o takiej klamrze, marzę tylko... gratuluję i celnych trafień życzę!tak bjar, mam fajne pola, a jeszcze fajniejszą konkurencję"... cieszy mnie, jak wpadną na pole, przelecą zygzakiem w tę i we w tę, i... ic tu nie ma!"... i idą dalej... a ja pomalutku, krok po kroku... kocham te wykopki!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Cuma - śmierć frajerom i aby do przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 4 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2014 Cieszę się, że wątek się rozwija. Tak więc aby podtrzymać tradycję tego młodego wątku, wklejam swoje sreberko z ostatniego wypadu :D.Wiem, że dla was to nic, ale mnie jako młodego ( noo już ponad 2 i pół rok ). Nawet takie znajdki cieszą.Czekam na te starsze moniaczki.bjar_1 - czekam na twoje fotki :D! Tegoroczne!Pozdrawiam i owocnych trafień życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Wrzesień 2014 Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Czasem cuś wyjdzie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 5 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Wy tam macie wyżej " ( ja południe ) lepiej ode mnie. Same boratynki to już 1660 rok tyle lat :), a u mnie tylko 1800 max 1750-90 no i najlepsza 1696 Leopold I Habsburg - sreberko, ale jedyna. Ehhh, ale ładne moniaczki :D.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Jaki rocznik półzłotka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 1769. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 20 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Halo, halo! Może to będzie tradycją i co roku będzie odliczanie :D?U mnie niektóre pola pomału żółkną, jeszcze trochę i myślę, że się zacznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 21 Czerwiec 2015 Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Kolega eksplorator1995 , pola już są powoli ,ale to nie te po zbożach tylko po warzywkach. Dokładnie po rzodkiewce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 21 Czerwiec 2015 Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Nie dodałem zdjęcia w poprzednim poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnamamba Napisano 7 Lipiec 2015 Share Napisano 7 Lipiec 2015 Wczoraj rozpoczely sie u mnie zniwa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 7 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2015 Witajcie!Dzisiaj wracałem samochodem!Koszą!!! Groszek i zboże - nie wiem jakie, bo z daleka widziałem. Także ochłodzi się i w pola :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 7 Lipiec 2015 Share Napisano 7 Lipiec 2015 Gdzie tam czekać na ochłodzenie. Szkoda czasu lepiej zaginać w pole puki konkurencja jeszcze śpi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 8 Lipiec 2015 Share Napisano 8 Lipiec 2015 Koszą jęczmień zimowy.Opolskie powoli zbiera się do kopania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 17 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2015 Z zeszłego tygodnia. Pierwszy polny moniak :).Sezon na pola rusza!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 17 Lipiec 2015 Share Napisano 17 Lipiec 2015 Powoli no fakt :) jaka to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.