Skocz do zawartości

Wielkie odliczanie na rozpoczęcie sezonu w ornych polach :)! cz. 1

eksplorator1995

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jeszcze jedno zdjęcie znalazłem...

i tu po łapach dostać powinienem... 1-sza myśl była... pokrętło od lampy naftowej... i w swoje zgrabne" paluszki wziąłem i wyprostować spróbowałem... a jak piach się obsypał... to już nawet zdjęcie mi się nie udało!

prędzej 5 w małego" trafię, niż 2-gi raz taki sam krzyż!

eksplorator! tu tylko my? nikt więcej nic nie pokaże?

pozdro!

• Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Fajne masz te pola - carszczyzna rządzi! :)
W moich okolicach 50% zbóż jeszcze stoi i chyba postoją aż do wiosny, kiedy zostaną zaorane. Pogoda pokrzyżowała w tym roku plany rolnikom no i nam też, bo nie ma tyle pól do chodzenia co zawsze.
Napisano

Moje guziki , co prawda do tych Cumy się nie umywają ale co mi tam... Oczywiście carski, pruski, pruskiego gefrajtra i carskiego oficera. 2-gi rząd to oczywiście hak mundurowy, guzik z UK sygnowany Officers Uniform , pruski gładki a reszta cywile.

Napisano

a tak wygląda po przemyciu wodą i po aoliwieniu"...
pokazywałem ją w hitach dnia", a teraz wisi już sobie w gablotce i cieszy!!! szkoda, że po wstęgach tylko ślady zostały... ale nic to!

Kosa, bez przesadyzmu"! masz fajne trafienia! ja np. o takiej klamrze, marzę tylko... gratuluję i celnych trafień życzę!

tak bjar, mam fajne pola, a jeszcze fajniejszą konkurencję"... cieszy mnie, jak wpadną na pole, przelecą zygzakiem w tę i we w tę, i... ic tu nie ma!"... i idą dalej... a ja pomalutku, krok po kroku... kocham te wykopki!

pozdro!

Napisano

Cieszę się, że wątek się rozwija. Tak więc aby podtrzymać tradycję tego młodego wątku, wklejam swoje sreberko z ostatniego wypadu :D.

Wiem, że dla was to nic, ale mnie jako młodego ( noo już ponad 2 i pół rok ). Nawet takie znajdki cieszą.
Czekam na te starsze moniaczki.

bjar_1 - czekam na twoje fotki :D!
Tegoroczne!

Pozdrawiam i owocnych trafień życzę!

Napisano
Wy tam macie wyżej " ( ja południe ) lepiej ode mnie. Same boratynki to już 1660 rok tyle lat :), a u mnie tylko 1800 max 1750-90 no i najlepsza 1696 Leopold I Habsburg - sreberko, ale jedyna. Ehhh, ale ładne moniaczki :D.
Pozdrawiam!
  • 9 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie