Skocz do zawartości
  • 0

Raportówka SS ?

sebi_ns

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sebi, spokojnie. Jeśli kolega ma argumenty, to je poda.
A na razie porównaj - http://www.ulricofengland.com/prodshow/An__Allgemeine_SS_SS_VT_Document_Case__Rare_/g006312.html

Będę niepocieszony, gdy nie usłyszę, że Ulric of England" wciska falsy" ;)
Napisano
To jest to samo , porównałem , moje jest w lepszym stanie , a pewność że to oryginał mam 100 % ponieważ sąsiad z drugiego bloku to znalazł , i mi odsprzedał , ponieważ wiedział ze interesuje się tym i zbieram , gdyby tego niewiedział , mówił ze zostawił by to tam . Dzięki z link :) . Pozdrawiam Tomasz ! :)
Napisano
Pokaż jeszcze środek drugiej czapki.
Czy buty mają jakieś sygnatury? Pytam z ciekawości, bo faktycznie wyglądają na klasyczne oficerki Allgemaine...
Napisano
Wszystko oryginalne i kupione za bezcen ! Po prostu kolega torba5 i nie tylko on sa po prostu ZAWISTNI... Jak chetnie te kopie kupie od ciebie za wiecej :)
Pozdrawiam
P.S
Zróbmy test wystaw to np na ebay albo zagranicznym forum kolekcjonerskim jak będziesz mieć kupca to znaczy sa oryginalne.
Napisano

Zdjęcie SS-Mana z żoną , książka i jeszcze flaga z tego samego strychu . Wszystko to co było tam znalezione to :
Dwie czapki , oficerki , flaga , torba Allegemeine SS , Puszka z maskę m30 .

Napisano
Dokładnie niewiem , bo znajomy to znalazł i przywiózł mi , znalezione w bawarii , w jakis kartonach czy czymś .. dokładnie niewiem .
Napisano
Skórzana torba oficerska Allgemeine SS, wprowadzona w 1929 r. (nie mylić z Waffen SS - nie była używana, jako ekwipunek polowy tej formacji). Noszona na na pasku naramiennym lub bez niego, na pasie głównym.
Pokaż czapki i oficerki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie