Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2014 mam nudystów, naturystów, plażowiczów...Wyłączcie do diaska tą żarówkę...Jak żyć?Niedziela 30°CPoniedziałek 31°CWtorek 30°CŚroda 30°CW chałupie sobie, nie chwaląc się, 21 stopni zrobiłem, ale boję się wyjść na papierosa nie mówiąc o panicznym lęku przed trasą chałupa-garaż...:-(PS I komu pogoda przeszkadzała? Już nie mówię, zaspy i śnieżyce, ale bez przesady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Trzeba futro ogolić...Ja właśnie z wypadu na weekend wróciłem i nad jeziorem super klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Yeti ! ,w Himalajach też upały???Wejdź se wyżej, tam gdzie jeszcze śnieg leży.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Weź sie w garść. Chłopaki nie płaczą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Proponuję nocny chłodzący spacer po plaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Yeti herbatka mrożona herbatka... a papierosy to zło... nie pal tyle.:A dlatego w upały chodzą nudyści bo im się nudzi więc rozebrali się do naga i pilnują swojego ubrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Herbata to zło...A palenie i tak ograniczyłem- się staram, żeby średnio dwie paczki dziennie starczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Nic Ci nie pozostało jak uprawę tytoniu prowadzić bo przy dzisiejszych kosztach to trochę kosztuje, ja już od ponad roku palę e-papierosy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Palenie tego elektronicznego ścierwa*, to jak lizanie loda przez opakowanie...Taki dam przykład, bo godzina młoda i nieletni czytają :-)* nie obraź się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Jak badziewie próbowałeś to się zgadza ale jak kupisz porządnego a nie ukrywam że też słono kosztuje i olejki oryginały a nie chińskie podróby to idzie się przyzwyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Ciekawe czemu Yetti podał przykład z lodem. Podejrzana sprawa. Zwłaszcza po tym jak się zadeklarował jako lesbijka. Hm , myśle ze komisję śledczą trzebaby powołać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 O tak! Macierewicz będzie miał co robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Poszukałem i znalazłem. Yetti pisz na rozmowy@tvn.pl lub dzwoń : tel. (12) 6528444. Będziesz w programie. :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.