maciekszprotawa Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Mój przyjaciel u siebie w firmie wykopał taki okaz. ( teren lotniska w Szprotawie nie opodal pasa startowego) Interesuje mnie identyfikacja przedmiotu.
maciekszprotawa Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 http://pl.wiktionary.org/wiki/Plik:Aviation_bombs_at_China.jpgUP: Trochę podobna.
maciekszprotawa Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Mój przyjaciel u siebie w firmie wykopał taki okaz. ( teren lotniska w Szprotawie nie opodal pasa startowego) Interesuje mnie identyfikacja przedmiotu.
maciekszprotawa Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Żałuję, że mnie tam nie było, bo bym pstryknął foto z miarką co by jakieś wymiary można było złapać. Na chwilę wyjechać z wiochy, a tu takie bombowe rozrywki. PS: Po tym foto sądziłem, że to katiusza m-13, ale z pierwszeego wynika co innego = ]
maciekszprotawa Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Pan M. bywa ostro trzepnięty i lubimy czasem się powygłupiać fantami z epoki, ale sytuację potraktował z rozwagą.
Question
maciekszprotawa
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.