maciekszprotawa Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Mój przyjaciel u siebie w firmie wykopał taki okaz. ( teren lotniska w Szprotawie nie opodal pasa startowego) Interesuje mnie identyfikacja przedmiotu.
maciekszprotawa Napisano 10 Czerwiec 2014 Autor Napisano 10 Czerwiec 2014 http://pl.wiktionary.org/wiki/Plik:Aviation_bombs_at_China.jpgUP: Trochę podobna.
maciekszprotawa Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Mój przyjaciel u siebie w firmie wykopał taki okaz. ( teren lotniska w Szprotawie nie opodal pasa startowego) Interesuje mnie identyfikacja przedmiotu.
maciekszprotawa Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Tak, tak zapomniał o fotce = ]
maciekszprotawa Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Żałuję, że mnie tam nie było, bo bym pstryknął foto z miarką co by jakieś wymiary można było złapać. Na chwilę wyjechać z wiochy, a tu takie bombowe rozrywki. PS: Po tym foto sądziłem, że to katiusza m-13, ale z pierwszeego wynika co innego = ]
maciekszprotawa Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Pan M. bywa ostro trzepnięty i lubimy czasem się powygłupiać fantami z epoki, ale sytuację potraktował z rozwagą.
Pytanie
maciekszprotawa
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.