Napoleon North Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Co to za guzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2014 A teraz coś widać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Jeszcze jedna fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Dolna część dwuwarstwowego guzika. Część, która mogłaby posłużyć do identyfikacji odpadła, wobec tego nie da się go zidentyfikować.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 gratuluję! w końcu jakiś konkret. Mimo wszystko jestem trochę zawiedziony, bo jak zobaczyłem nick nastawiłem się na totalnie odjechaną abstrakcję! A tu co? Faktycznie guzik...:( ehhhNapoleon rozkrecasz się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Według mnie jest to cały guzik a nie jego dolna część sądząc po wewnętrznym rancie.Chyba coś na awersie przebija litery jakby ułożone na otoku a na środku zaklepane uszko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Polski guzik płaszczowy wz.28. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.