predi888 Napisano 4 Maj 2014 Autor Napisano 4 Maj 2014 Mój pierwszy kawałek broni.W razie nalotu już mogą mnie brać za dupę ;) Czy to część z mausera 98k ? Jak go od syfić z tej rdzy,w ropę i niech się moczy ?
predi888 Napisano 4 Maj 2014 Autor Napisano 4 Maj 2014 Mój pierwszy kawałek broni.W razie nalotu już mogą mnie brać za dupę ;) Czy to część z mausera 98k ? Jak go od syfić z tej rdzy,w ropę i niech się moczy ?
skolcio Napisano 4 Maj 2014 Napisano 4 Maj 2014 Tak to komora zamkowa wraz z magazynkiem i układem spustowym do Mausera 98 lub którejś z jego wersji pochodnych. Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 21:35 07-05-2014
tyfus Napisano 7 Maj 2014 Napisano 7 Maj 2014 Panowie tak sami z siebie zrozumieją, że od konserwacji mamy odpowiedni dział?predi888 - zorientuj się najlepiej jakie działy są na Forum i korzystaj z tego dobrodziejstwa.Kolejne nie na temat: lecą w przestrzeń wirtualną (jak dotychczasowe) + gratis.
Pytanie
predi888
Mój pierwszy kawałek broni.W razie nalotu już mogą mnie brać za dupę ;)
Czy to część z mausera 98k ? Jak go od syfić z tej rdzy,w ropę i niech się moczy ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.