dunaj65 Napisano 24 Kwiecień 2014 Autor Napisano 24 Kwiecień 2014 WitamMam pytanko trafił mi się haftowany proporczyk na beret Wojska Polskiego ale nie mam pojęcia na jaki kolor beretu należy go naszyć i co najważniejsze do jakiej jednostki należy.Fotka to rysunek komputerowy, przedstawiająca w/w proporczyk WP.
viator01 Napisano 24 Kwiecień 2014 Napisano 24 Kwiecień 2014 Kolega już kiedyś szukał :)http://odkrywca.pl/naszywki-wojskowe-proporczyki,692309.html
dunaj65 Napisano 24 Kwiecień 2014 Autor Napisano 24 Kwiecień 2014 WitamTo nie ja szukałem tylko jakiś szafcio", ale mimo wszystko jest odpowiedz. Proporczyk z 1 Pułk Specjalny Komandosów Lubliniec.Czyli trzeba będzie kupić berecik komandosów, :)Droga inwestycja :( ....
viator01 Napisano 24 Kwiecień 2014 Napisano 24 Kwiecień 2014 Nie aż taka wielka (chociaż za darmo trudno dostać). Ale kupując sprawdź kolor, bo bodajże w 2010 roku miał się zmienić z czerwonego na ciemnozielony
Pytanie
dunaj65
Witam
Mam pytanko trafił mi się haftowany proporczyk na beret Wojska Polskiego ale nie mam pojęcia na jaki kolor beretu należy go naszyć i co najważniejsze do jakiej jednostki należy.
Fotka to rysunek komputerowy, przedstawiająca w/w proporczyk WP.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.