d2io83k Napisano 11 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2014 Witam A co sadzicie o tym pokrowcu? Czy jest on warty kupna?http://allegro.pl/platanowy-pokrowiec-na-helm-waffen-ss-i4133410404.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 12 Kwiecień 2014 Share Napisano 12 Kwiecień 2014 Wyroby tego oferenta to zawsze najwyższa jakośc oferowanego materiału, wykonania i zgodności historycznej. Jest jednym z najlepszych wiedzących" nt. kamuflaży niemieckich w naszym pięknym kraju nad Wisłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 13 Kwiecień 2014 Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Czy taka reklama nie narusza regulaminu forum przynajmniej w kilku punktach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 13 Kwiecień 2014 Share Napisano 13 Kwiecień 2014 To nie jest reklama, to jest moja opinia o wyrobach Pana Adama Tarasa, pośród zalewu taniej, chińskiej tandety, pokrowce, czapki Adama to perły w kolekcji szanujących się rekonstruktorów w Polsce. Znam osobiście jeszcze kilku, którzy podzielają moje zdanie. Użytkownik zapytał, a ja mu odpowiedziałem według najlepszej mojej wiedzy. Ponieważ osobiscie Adama nie znam, od lat tylko wymieniamy korespondencje, a jego wyroby znam z używania, ze spokojnym sumieniem mogę o tym napisac na tym forum i pozwalam sobie żywic przekonanie, że opinia taka może miec wartośc dla wszystkich tych, którzy jeszcze się z w/w nie zetknęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 13 Kwiecień 2014 Share Napisano 13 Kwiecień 2014 W przeciwieństwie do Duńczyka znam osobiście Adama :-), a co do wiedzy i rzeczy, które od czasu do czasu (za rzadko) wystawia całkowicie zgadzam się z opinią o nim przedstawioną przez Duńczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Dzieki za opinie na temat tego pokrowca, zostalem jego posiadaczem :-) naprawde ladny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Gratuluję, na pewno jest to produkt godny rekonstruktora w przeciwieństwie do oferowanego przez kilka sklepów, chińskiego badziewia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 21 Kwiecień 2014 Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Podzielam opinie moich kolegów i trudno sie z nimi nie zgodzić. Adam robi cudowne składaki pokrowców i czapek z różnych materiałow na podstawie zdjęć oryginałów. Ceny są przystępne, a jakość jest na najwyzszym poziomie. Korzysta też z materiałów od skosnookich producentów ale tylko tych o o poprawnym nadruku. Kupiłem u niego wiele czapek i pokrowców jak i panterki z Militaria 44 które sa cieżko dostępne na allegro. Śmiem twierdzić, że to najlepszy znawca tematu w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 21 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Pokrowiec po dwoch praniach, pieknie sie postarzyl", wyszly ladne przejasnienia na sprezynach od hakow. No i te rozne odcienie, elementow.. Poprostu bajka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 21 Kwiecień 2014 Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Tylko po co było prać tak piękny pokrowiec ? !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 21 Kwiecień 2014 Share Napisano 21 Kwiecień 2014 No cóż Irku ... Ty, ja i paru innych wolelibyśmy w nim po prostu pohasac i naturalnie by się spatynował, ale ... my już tak starzy jesteśmy, że się po prostu nie znamy. Młode to i niecierpliwe, one muszą miec na era". Każden jeden musi zaraz za weterana paradowac bo inaczej lans nie wyjdzie ;) A jak mawiał mój śp. Dziadek Ułan - pies jak się spieszył to ślepych narobił" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 21 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Slepych narobil"... Heheh :-) pokrowiec w lesie bedzie ciorany, i nabierze pieknych barw :-) Dunczyk, Ty jestes z Grh Wiking - powiedz mi na Pw jak wyglada rekrutacja do Waszej grupy - jak mozesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 21 Kwiecień 2014 Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Dunczyk, Ty jestes z Grh Wiking"dobre... dobre... :-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 22 Kwiecień 2014 Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Nie ten adres Szanowny użytkowniku, nie ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 22 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2014 A to przepraszam :-) pomylilem sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri100GJR Napisano 22 Kwiecień 2014 Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Kolega d2io83k chyba nieświadomie stworzył właśnie nowy rekonstrukcyjny bon-mot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.