Listopadowy Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Będę wdzięczny za identyfikację i z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listopadowy Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Druga strona. Widać trzy mocowania na nić czy łańcuszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listopadowy Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Oczywiście PRWP przypadkowo mi się wpisało w tytule... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Z ciekawości zapytam co to jest Odzbaczenie".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Oczywiście PRWP"Taki OT, ale jak Ci to wyszło, skoro 3 litery są na tarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listopadowy Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Drodzy Koledzy, czasami walka przy laptopie z sześcioletnim dzieckiem na kolanach daje przedziwne efekty, ale domniemam, że syntaktyka tych znaków językowych jest na tyle intuicyjna, że zapewne moje pytanie dla średnio inteligentnego homo sapiens z umiarkowanymi zasobami wyobraźni pozwoli temuż domyślić się intencji zamieszczającego ten czy podobny post.A tak poza tym, nie wiem czy to odznaczenie, czy jakaś ozdoba z IIRP, a może coś z półki pt. Przysposobienie Rolniczo-Wojskowe" z wczesnego PRL... Ale będę wdzięczny za jakiś wpis ad rem, a nie ad troll. Bardzo z góry za taki dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Zanim Tyfus się rozkręci...Zakładam, że przy dziecku masz tzw mokre chusteczki"- wisisz" mi kilka sztuk... Po przeczytaniu powyższego manifestu oplułem kawą monitor i klawiaturę...A jeszcze bardziej serio- pod standardową tarczę amazonek wymiarami nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listopadowy Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 :) Dzięki za wyrozumiałość :)Na zdjęciu porównanie tarcz, tej i od orzełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 To jest S.R.W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Szkoła Rodziny Wojskowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listopadowy Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Faktycznie,to możliwe. A wiadomo co znaczy w tym przypadku S.R.W.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listopadowy Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Aha, dziękuję! W tym samym czasie zadałem pytanie co napisałeś odpowiedź:) Poszperam więc w google dalej za tym przedmiotem z rozszyfrowanym skrótem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Rozdział 1935 rok" http://nbp.pl/AndrzejHeidrich/e-book/files/assets/seo/page21.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listopadowy Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Genialne!!!! Bardzo, ale to bardzo dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Ech , gdyby tak szanować język polski i nie wstawiać babolów choć w temacie?I nie pisać w razie wojny że mam zaświadczenie od weterynarza o dyścoś.?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listopadowy Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Tak jest. Przyjmuję z pokorą dla zamknięcia... tematu:)A kolegom od ID, zwłaszcza abcd, dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.