Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Napisano 1 Kwiecień 2014 Szkoda, że wcześniej pary z otworu gębowego nie puściłeś...Ale teraz rozumiem, dlaczego na Konferencję się nie pofatygujesz :-(Pozdrowienia dla A.- będzie miała dziewczyna co robić, z Waszą czwórką... Już Jej współczuję...
poldek175 Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zaraz,zaraz...A u Ciebie nie lepiej???Dwójka jest i kolejna parka w drodze.O zwierzyńcu nie wspomnę...
szczurek_1979 Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 fiu fiu chłopaki... długa zima była?? czy czeste przerwy w dostawach prądu?? :)
cuma Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 coś mi się zdaje, że Człowieksniegu, Woytasowi na 1 kwietnia umer wywinął"!ale jak się mylę, to gratulacje!
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Napisano 1 Kwiecień 2014 Aż tak dobrze nie znam Woytasa żony, żeby Mu takie numery wywijać...
cuma Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 nie trzeba się dobrze znać, by na diabła narobić"!ale przecież nie to miałem na myśl... ale grunt to, by mieć poczucie humoru!pozdrawiam!cuma (ja ten w środku)
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Napisano 1 Kwiecień 2014 Wiesz- niektórzy za żart związany z 01.04 potraktowali mój ubiegłoroczny wpis o amnestii...A ile później płaczu było, że się ktoś na nią nie załapał...
mensguth6 Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 Nuuu,ja czekam już chyba b.długo? I moje zdjęcie było dużo bardziej soft niż powyższe.Czyżby forum stawało sie mniej konserwatywne? chyba że modzi powoli pasują?
sonicsquad Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 Ja tam jak raz żonie kolegi dowcip opowiedziałem, to mało z łóżka nie spadliśmy tak się śmiała...
Boer Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 Dobry z Ciebie kolega , żonie kolegi dowcip w łóżku opowiada, dobre.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.