HASAG40 Napisano 25 Marzec 2014 Autor Share Napisano 25 Marzec 2014 witam wyskoczyła mi taka pieczęć? dodam że nie było nic tylko to i fibula rzymska,może to też z tego okresu? widać wyraznie rybę w dwóch kawałkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 dodam że nie było nic tylko to i fibula rzymska"A to ciekawe?Ja bardziej skupiłbym się na przymiotniku (rzymska) Pokaż zdięcia tej rzymskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 Najciekawsze jest to,że głowa nie pasuje do ogona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 26 Marzec 2014 Share Napisano 26 Marzec 2014 to jest głowa z połową ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 26 Marzec 2014 Share Napisano 26 Marzec 2014 Przeniosłem z ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.