traper6 Napisano 23 Marzec 2014 Autor Share Napisano 23 Marzec 2014 Proszę PILNIE o podanie grubości tych monet.Ponadto proszę o informację w jaki sposób i czym je mierzono, lub podanie linku skąd jest ta informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artf75 Napisano 23 Marzec 2014 Share Napisano 23 Marzec 2014 Według katalogu monet polskich Janusza Parchimowicza:10 zł średnica 19mm20 zł średnica 21mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Marzec 2014 Share Napisano 23 Marzec 2014 Proszę PILNIE o podanie grubości tych monet."uczymy się czytać ze zrozumieniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artf75 Napisano 23 Marzec 2014 Share Napisano 23 Marzec 2014 Tak wiem,że chodziło o grubość a nie średnicę. Moja pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Marzec 2014 Share Napisano 23 Marzec 2014 wybaczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutra64 Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 Seria nieporozumień ? Na to mi wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Marzec 2014 Autor Share Napisano 24 Marzec 2014 A może jakieś konkretne i rzeczowe posty w tym wątku, a nie nabijanie licznika ?Doskonale wiem że nie ma takiej opcji aby te monety wykopać. Ale czyżby nasi numizmatycy z forum byli tak ubodzy że nie mają w swoich zbiorach ?Przecież te monety nie są wcale aż tak drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 Jak Ci się śpieszy to może napisz do któregoś ze sklepów wystawiających te monety, dla nich to chyba nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.