mat Napisano 22 Marzec 2014 Autor Share Napisano 22 Marzec 2014 Witam.Poszukuję mapy MRU opracowaną przez Tomasza Gołębiewskiego i Jacka Biesiadkę.Czy może ktoś orientuję się gdzie ta mapa aktualnie jest dostępna w sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Marzec 2014 Share Napisano 23 Marzec 2014 W sklepie w Wysokiej była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 23 Marzec 2014 Autor Share Napisano 23 Marzec 2014 Właśnie ostatnio tam byłem i nie mają już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 Witam, mapa jest naprawdę świetnie wykonana. Kupiłem ją całkiem niedawno w muzeum fortyfikacji w Pniewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 Mapa jest na prawdę super, z tego co wiem dostępna była w Wysokiej, na pętli Boryszyńskej i muzeum w Pniewie.Już trzecią mapkę męczę - chyba w końcu jakąś kupię i zalaminuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 25 Marzec 2014 Autor Share Napisano 25 Marzec 2014 W Pniewie byłem i nie mają.Może będzie wznowienie w maju ale to może . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokot20 Napisano 26 Marzec 2014 Share Napisano 26 Marzec 2014 Byłem dzisiaj w tej księgarni, i mają jeszcze kilka sztuk: www.grupa18.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 26 Marzec 2014 Autor Share Napisano 26 Marzec 2014 dzięki piokot20 , zamówiłem 2 sztuki, jedna jeszcze została :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.