Stanisław.39 Napisano 20 Marzec 2014 Autor Share Napisano 20 Marzec 2014 Proszę o pomoc w identyfikacji niemieckiego nieśmiertelnika, a raczej jego pozostałości. Napisy jakie znajdują się na nim brzmią: pierwsza stronaFRANC CHMLUSCH.KR.KOT,M17.9. brak dalszej części tekstuTRAIN.RABdruga stronabrak części tekstu 7.5.K.NR 26.8.Próbowałem szukać informacji w necie, lecz nie znalazłem nic na powyższy temat. Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisław.39 Napisano 24 Marzec 2014 Autor Share Napisano 24 Marzec 2014 pierwsza strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisław.39 Napisano 24 Marzec 2014 Autor Share Napisano 24 Marzec 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 Masz nieśmiertelnik, który potocznie określa się jako pierwszowojenny, na którym są dokładne dane żołnierza - Imię i nazwisko, adres i data urodzenia. Na pierwszej stronie może to być TRAIN. ABT. = Train-Abteilung.Na pewno fotografie by nieco ułatwiły sprawę. Zwykle przy wklejaniu zdjęć jest problem z rozmiarem, więc poczytaj tutaj http://odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum,684813.html#684813 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Stanisław.39
pierwsza strona
FRANC CHML
USCH.KR.KOT,M
17.9. brak dalszej części tekstu
TRAIN.RAB
druga strona
brak części tekstu 7.5.K.NR 26.8.
Próbowałem szukać informacji w necie, lecz nie znalazłem nic na powyższy temat. Z góry dziękuje za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.