chrapek Napisano 19 Marzec 2014 Autor Napisano 19 Marzec 2014 witam, na pewno mój przedmiot był ostatnio gdzieś na odkrywcy ale nie mogę go nigdzie znaleźć. dziurki układają się w cyferkę 9 bądź 6. z góry dzięki za id. znalezione na strychu wśród poniemieckich" gratów.
viator01 Napisano 19 Marzec 2014 Napisano 19 Marzec 2014 To było chyba w wątku na głównym o stemplach do tatuowania więźniów obozu koncentracyjnego
viator01 Napisano 19 Marzec 2014 Napisano 19 Marzec 2014 Przepraszam - w aktualnościach http://odkrywca.pl/stemple-do-tatuowania-wiezniow-odnalezione-,729248.html#729248
chrapek Napisano 19 Marzec 2014 Autor Napisano 19 Marzec 2014 dzięki to jest to, tylko, że mój na szczęście chyba służył do tatuowania świń. dzięki za szybką odpowiedź
Pytanie
chrapek
witam, na pewno mój przedmiot był ostatnio gdzieś na odkrywcy ale nie mogę go nigdzie znaleźć. dziurki układają się w cyferkę 9 bądź 6. z góry dzięki za id. znalezione na strychu wśród poniemieckich" gratów.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.