czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 witam trafiła się dzisiaj na złomie taka menażka i chciałbym się dowiedzieć kto takowej używał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 a coś odnośnie pozostałych rzeczy ,bo ta ostatnia przypomina mi fibule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 8 Marzec 2014 Share Napisano 8 Marzec 2014 tak to fibulatutaj powinieneś znaleźć typhttp://fibule.newworldltd.org/pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 witam trafiła się dzisiaj na złomie taka menażka i chciałbym się dowiedzieć kto takowej używał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 tak wyglądają uchwyty,brak jakichkolwiek bić(zapewne były na górnej części której nie ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 kolejne foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 tydzień temu trafiłem takie coś i zastanawia minie czy to po prostu sztuka okopowa czy ktoś robił to na większa skalę w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Marzec 2014 Share Napisano 8 Marzec 2014 Włoska M33, szeroko używana przez Wehrmacht. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 widać że jest to ręczna robota,zastanawia mnie też co to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 dzięki muszę wrócić w poniedziałek na skup i poszukać tej górnej części do kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 a takie coś znalazłem dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Share Napisano 8 Marzec 2014 2 foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
czarek100
witam trafiła się dzisiaj na złomie taka menażka i chciałbym się dowiedzieć kto takowej używał
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.