Skocz do zawartości

wykrywacz do 3 tysiecy

adamiec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam,czy ktos moze poradzic jaki wykrywacz na drobnice do 3 tysiecy wybrac.ostatnio mialem f5 i byl ok tylko za slabe zasiegi mial
Napisano
witam, ja zbieram na f75 z dopalaczem, widziałem go w akcji jest naprawdę niezły, na razie chodzę z deltą 4000 cewka 11 od 3 lat i sobie chwale, ale ficherek lepiej się sprawdza tylko ta cena :)
Napisano
witam,
na drobnice również jak kolega powyżej proponuję XP GMP, szczególnie jeśli chodzisz w silnie zaśmieconym terenie,
GMP ma bardzo dobra separację,
c scope niestety nie znam,
Pozdrawiam
Napisano
slyszalem ze cos z przewodem od cewki jest problem XP GMP.i wlasnie tutaj dylemat albo xp deus z duza cewka albo xp gold maxx z cewka 27 cm.poradzcie co wybrac na drobnice i po weekendzie zakupuje sprzeta
Napisano
Na drobnicę kolorową możesz rozważyć taki zestaw:

1. Rutus Optima z cewką DD29
2. Dodatkowa cewka CC23 (elipsa)
3. Kret np. Gwarrett

Będziesz optymalnie wyekwipowany, szybki oraz bardzo skuteczny na prawie każde warunki, a jeszcze na benzynę ci dużo zostanie... ;)
Napisano
kupiłem wczoraj xp deusa z cewką 28x34cm.dzisiaj pierwszy raz z nim pochodziłem i nie dla mnie.zapłaciłem 3600zł za cewke,klips i panel sterowania plus etui.dokładam ładowarke i za 3500 sprzedam lub zamienie na coś innego
Napisano
Witam.Tak szybko nie warto się zniechecac:)Zawsze z nowym sprzętem trzeba się zaprzyjaźnić a to wymaga trochę czasu i godzin w polu:)Co takiego jest nie tak z deusem?
Napisano
adamiec wzbudzał się bo nie przeczytałeś uważnie instrukcji, wróć i zacznij od nowa!! po pierwszym razem sprzedawanie było by głupotą numer 1
Napisano
pierwszym razem poszedłem też miałem kakofonie w słuchawkach, a wina była moja bo nie przeczytałem uważnie instrukcji. Drugi wypadł kieszeń pełna monet (pfenigówek) ale monet! Trzeci dzień klamra i monety. Czwarty nie trafiłem z miejscówką same śmieci. Piąty znowu klamra i moneciaki jakieś. Piąty srebrne 6 krajcarów. Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Zasięgi nie ma malych bo mam małą cewke i nie raz jakąś durną tubke po paście kopałem powyżej 35 cm..
Napisano
odesłałęm dzisiaj ze stratą 300zł.znienawidziłem ten francuski szajs.to wykrywacz dla gadżeciarzy.po ch..uj komuś zegarek w wykrywce? i inne głupie ustawienia z których ponad połowa jest zbedna.tak na chłopski rozum jak mam ustawiać wykrywacz po ponad dzieśięć razy na wybranym małym obszarze to ja tam spędze rok.to mija sie z celem
Napisano
adamiec w takim razie kup sobie coś prostego typu kanarek z dużą cewką :) mi deus bardzo podoba się, zegarek jest zaletą a nie wadą! Dzięki temu nie muszę brać zegarka, komórki która potrafi zakłócać pracę :) im co raz więcej z nim chodzę to widzę więcej zalet, bo to nie jest wykrywacz na pierwsze odpalenie i sprzedanie :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie