Skocz do zawartości

Prośba o poradę- wybór wykrywacza.

lina_90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kolegów! Nadchodzi pora zmiany wykrywacza, chciałbym zatem zasięgnąć porady. Sam miałem do czynienia z dosłownie kilkoma wykrywkami więc wasze zdanie będzie bardzo przydatne dla mnie w dokonaniu wyboru. Mianowicie chciałbym zakupić jak najlepszy wykrywacz do militarki, budżet jakim dysponuję to około 3 tys zł. Do tej pory pracowałem na Rutusie Solarisie ale sprzęt już wysłużony i z zasięgiem jak na moje potrzeby jest trochę słabo.
Napisano
Witam
Na militarke i depozyty polecam ci Whitesa 6000 Pro XL jest to
wykrywacz analogowy jeden z najlepszych wykrywaczy,przewyzsza wykrywacze ktore kosztuja po pare tysiecy PLN maja dzwonki ekran dotykowy itp.jest to wykrywacz mocny ,gleboki i nic ci
wiecej nie potrzeba a z czasem dokup sobie cewke Maxima 1500.
Pozdrawiam
Napisano
Z tego co się orientowałem na temat Argo- to taki bardziej uniwersalny sprzęt, cewka 29 cm mówicie ,że dobrze sprawdza się na militarkę? Myślałem nad gti 2500 ale używkę ciężko dostać od pewnego czasu śledzę allezło i jak do tej pory same nówki sztuki....
Napisano
szukaj coś z whitesów może, gti z tego co widzę waży 2,1kg to dużo, mi przy argo co waży chyba 1,8 po kilku h ręka odpada.
Argo hełm widzi na 1,2 1,3m tak ale to zależy
Napisano
Witam, mam prośbę czy ktoś wie jak mają się do siebie w porównaniu garret at gold i golden mask 4 pro. Bardzo zależy mi na pomocy fachowców, sam biegałem z f2, którą mimo wszystko bardzo miło wspominam. Słyszałem dużo dobrego o gm 4 pro ale jak on się ma do at gold oba są w podobnej cenie. Proszę o pomoc
Napisano
O Gm4 masz dość dużo na konkurencyjnym forum , są też linki do filmików z testów , nie miałem at gold więc porównania nie mam , mam gm4 gdybym chciał mieć coś innego to bym miał ale nie chcę , mnie odpowiada jego prostota ale nie każdemu może przypaść do gustu.
Napisano
prymek7 powiedz coś więcej o gm 4, bo chyba coś w tym jest od kilku osób słyszałem same dobre opinie o bułgarze. Jak z bateriami/akumulatorami czy niema problemu z szybkim wyładowaniem. Jak dyskryminacja itp. szybkość reakcji. Proszę napisz coś więcej bo filmiki to filmiki natomiast żywa opinia użytkownika to jest skarb. Z góry dziękuję.
Napisano
do prymek7 jak możesz to podziel się swoją opinią bez sarkazmu, nie jestem snobem a lada niva jest na pewno lepsza w ternie od ml-a.
Napisano
GM4 musisz wykopywać cały kolor - również śmieci a próba ich dyskryminowania nic dobrego nie da - więc wykrywacz może nie każdemu się podobać , bardzo dobra jakość wykonania , akumulatorki i ładowarka bardzo dobrze działają - jednak planuję wymianę akumulatorów na jakieś Sanyo bez efektu pamięci ,pokrowiec na elektronikę jest do du... - jak się założy to brak dostępu do przełączników i pokręteł ,wykrywacz wzbudza się pod liniami wysokiego napięcia i słupami przekaźników a poza tym same plusy - głęboki ( w ziemi 5 kopiejek na 32cm łapie z cewką snajperką ), stabilny nie wzbudza się od uderzeń w krzaki czy w mokrej trawie ,bardzo radzi sobie w miejscach średnio zaśmieconych żelazem , w miejscach bardzo zaśmieconych dobrze , wszystkie sygnały są mocne i pewne itd . po prostu świetny wykrywacz na kolorową drobnicę ( może iść na zawody z najlepszymi i najdroższymi wykrywaczami ) - nie wiem jak z tzw. militarką bo się tym nie interesuję. To co napisałem to moja subiektywna opinia , w przeszłości miałem przeszło 20 wykrywaczy tylko pierwszy był polski.
Napisano
Tez szukam wykrywki na głebokie kopanie i zastanawiam sie nad frame detector PI z rama 115x115 + cewka 65cm , ale zadnych opini na jego temat niemoge znalezc , moze ktos z was posiada takowy sprzet i sie wypowie czy warto go zakupic?
Napisano
oczywiscie ze warto, za pare stów mozesz juz miec taka rame. Zasięg na duże przedmioty jak dobry wykrywacz z wyższej polki, na b duze przedmioty bezkonkurencyjny. Duży plus- pomijasz płytkie smieci które popsułyby ci troche zdrowia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie