Hansdekawka Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 M O S K I T , :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 21 Luty 2014 Share Napisano 21 Luty 2014 Co sądzicie o takim pomyśle abyśmy zrobili sobie liste rajdów,zlotów,imprez związanych z naszymi klimatami na rok 2014.Są chwile gdzie człowiek dowiaduje się w ostatniej chwili albo wogóle przegapia fajną impreze.A tak będziemy mieli gotowy kalendarz imprez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 21 Luty 2014 Share Napisano 21 Luty 2014 JESTEM ZA,a nawet przeciw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 21 Luty 2014 Share Napisano 21 Luty 2014 Tylko , aby się to nie rozmyło,należałoby wykonać do tego osobny wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaaneshadorrer Napisano 22 Luty 2014 Share Napisano 22 Luty 2014 Moja propozycja na 2014:Wyścigi Motocykli Zabytkowych, które odbędą się na Torze Poznań podczas Rundy WMMP 22-24 Sierpnia.Zapowiada się ciekawie.Jakby ktoś był zainteresowany to tutaj jest regulamin z zeszłego roku, w tym ma taki sam.http://www.pzm.pl/pliki/zg/motocykle/wyscigi/regulaminy/zasady_rozgrywek_wyscigi_2013-final.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara47 Napisano 22 Luty 2014 Share Napisano 22 Luty 2014 Moskit1/2 dał małe zdjęcie żeby nikt, kto nie ma mikroskopu nie odgadł. Krajobraz wokół podstodolniaka jakiś chorwacki albo hiszpański. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 22 Luty 2014 Share Napisano 22 Luty 2014 Chorwacja?Hiszpania?Idąc tropem pleneru ze zdjęcia poszukałbym wśród podramowych Francuzów.Peugeot,Monet Goyon,Terrot?Ale zdjęcie mogłoby być lepsze...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dodge52 Napisano 22 Luty 2014 Share Napisano 22 Luty 2014 Fotka za wschodniej granicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dodge52 Napisano 22 Luty 2014 Share Napisano 22 Luty 2014 Fotka na niedzielę ...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 23 Luty 2014 Autor Share Napisano 23 Luty 2014 Na bardziej zabytkowej maszynce ;)Jeśli chodzi o kalendarz imprez już wcześniej o tym myślałem -byłby to swego rodzaju filtr ".Z pewnością aby za rok impreza była przez Nas wprowadzona i promowana do graiku wartych odwiedzenia" musi się znależć opinia uczestnika poparta zdjęciami na których określimy jej poziom a uczestnik przytknie kropkę nad i" krótkim komentarzem. Napewno na miano na stałe goszczacych trafi ROTOR OLSZTYN,Motobazar w Łodzi,NOCNY RAJD LUBELSKI,MIŃSK MAZOWIECKI MAGNET",Zlot Motocykle- Legendy II wojny światowej" Miłosza Sobolewskiego czy też Droga Kaszubska" Marcina Klimczaka te akurat znam inne będą od Was zależeć.Hans drugiego wątku do nich nie założe będe je umieszczał skukcesywnie pod wątkiem wprowadzającym jako drugi post Imprezy warte odwiedzenia" i od myśliników z datami i opisami jeśli takowe organizatorr mi przyśle:itd....Ja to tak widzę ;)Na dole zagadka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 23 Luty 2014 Autor Share Napisano 23 Luty 2014 Zagadka Sfinksa ma coś z nim wspólnego Jak się jąkasz nazwę mą wypowiesz ze zwiwrzęciem co się zowie......" ;)Miłego śledztwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 Motocykl z zagadko Klemensa stoi w Narodowym Muzeum Motocykliw Angli.http://www.nationalmotorcyclemuseum.co.uk/museum/photos.php Warto zwiedzić choćby wirtualnie.To tak jako podpowiedź bo ja już wiem co to za kocur.No i tradycyjnie laseczka na niedziele od Barta,tym razem dwiesłodkie czekoladki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 4.W pierwszej połowie lipca goraco zachęcam do odwiedzenia Strumienia,kilkunastokilometrowy rajd wiedzie malowniczym slalomem wśród łąk,lasów,no i stawów oczywiście bo to jak mawiamy Żabi Kraj.Na prawde impreza godna niedzielnego wypadu.Zobaczcie galerie.http://www.spotkaniemotocyklizabytkowych.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 5.Będzie jeszcze rajd beskidzki organizowany przez Automobilklub Śląski ale tam raczej samochody zabytkowe no i obowiązkowa żółta tablica.;(6.Znajde też date imprezy która jak sądze w zamysle organizatorów ma być niejako elitarna i na wysokim poziomie.Odbędzie się w Pszczynie,a tłem jest piękny pałac wraz z ogrodami.http://www.youtube.com/watch?v=mJLXiCcdR-kGoogle grafika też pokaże sporo zdjęć z tej imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 7.No i oczywiście w Ustroniu jeden albo dwa rajdy organizowane przez Remixa z Rdzawych Diamentów.Ale ten kto był i zna Remixa wie że to rajdy jedyne w swoim rodzaju i karegoria sama w sobe.Daty podam.A śledzić można na Fejsie.https://www.facebook.com/pages/Rdzawe-Diamenty/179208535459281?ref=ts&fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 23 Luty 2014 Autor Share Napisano 23 Luty 2014 Bart dobrze że dałeś pobawić się innym".Co do zlotów usystematyzuj te imprezy co podałeś z linkami do organizatorów.Musisz,musicie pamiętać że te imprezy nie mogą być robione przez ludzi latających wokół komina".Nasz wątek zobowiązuje.W związku z tym to muszą być imprezy na których byłeś widziałeś i się na własnej skórze przekonałeś że są dla takich osób dla których ydełko" nie pasuje.Gdzie można wpaść z dziećmi żonami etc a łacina to nie jezyk" urzędowytam panujący. Co najważniejsze że jak się przetoczysz na drugi koniec Polski to szlak Cię nie trafi i nie pomyślisz na co mnie Podstodolniakowcy" wysłali.Wiele osób Nas czyta i może po części z Naszym kalendarzem będą sądować imprezy ....Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosiek175 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 ktoś rozpoznaje producenta? Leży pod chmurką u jednego chomika, nie wiem czy ratować czy nie , bo furmankę piniędzy chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosiek175 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 schowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosiek175 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 Na pierwszy rzut oka to mi Sokól przyszedł na myśl.Ale nie wiem,drzwiczki z lewej strony?Hm.Tak czy inaczej fajna miejscówka i widać sporo fantów do wyciągnięcia.Ile sobie woła za gondole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamiec Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 witam,od jakiego to moze byc modelu?zundapp czyba,ale jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamiec Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 widac zielona farbe wojskowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamiec Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 i bak,ale nie pasuje do ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamiec Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 tez ma farbe zielony mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 Rama to oczywiście ZUNDAPP KS 600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.