dimmu66 Napisano 2 Luty 2014 Autor Share Napisano 2 Luty 2014 Zajawka nowej kolekcji -może kogoś zainteresuje http://www.editionsatlas.pl/collection/mud/noze-wojskowe.htmlMam ulotkę i jest kilka przykładowych noży : np Nóż szturmowy M 17 , nóż bojowy wz 38/40, niemiecki bagnet straży leśnej itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepsi_Srepsi Napisano 3 Luty 2014 Share Napisano 3 Luty 2014 Już oczami wyobraźni widzę wysyp bagnetów na portalach aukcyjnych...kolejny projekt mający na celu wydobycie pieniędzy ehhh aczkolwiek ciekawy, jednak zapewne wykonanie będzie dalekie od tego przedstawionego na zdjęciach.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 3 Luty 2014 Share Napisano 3 Luty 2014 Sam pomysł może i ciekawy, też widziałem ulotkę - zik, włoski nóż spadochroniarzy, ale skoro (pomijając pierwszy numer na zachętę), koszt oża" i książeczki to 70 złotych, to z czego on jest wykonany? z blachy po puszkach od konserw? Obawiam się, że poza wyglądem na fotografiach, niczego sobą nie będą prezentowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 23 Luty 2014 Autor Share Napisano 23 Luty 2014 Tak z ciekawości-kupił ktoś? Jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Tak owa kolekcja wyglądała za granicą, jest spis noży, jakie tam wyszły:http://www.motoshowminatura.fora.pl/pancernie-i-wojskowo,25/bagnety-i-noze-bojowe-atlas,6730.htmlz czystej ciekawości zadzwoniłem dziś owej firmy z następującymi zapytaniami:•1. Ile sztuk będzie liczyła owa kolekcja?••- 20 2. Czy mogę gdzieś dostać spis noży, które mają pojawiać się w następujących numerach?- znamy tylko cztery kolejne …..Czyli nie wiadomo, co będzie dalej??- NIE, KUPUJE PAN W CIEMNO! (Szczerość konsultanta mnie powaliła)3. Kto wyprodukował te noże?- Chińczycy (tu się akurat nie dziwię)4. Co ile przychodzi prenumerata?-, co trzy tygodnie …. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.