woytas Napisano 2 Luty 2014 Napisano 2 Luty 2014 Chyba nikt w tym wątku nie podważa działań edukacyjnych, wystawienniczych itp... Denara.
zyziu Napisano 2 Luty 2014 Autor Napisano 2 Luty 2014 Szanowny Panie Mirosławie.Nie było moim celem szkalowanie stoważyszenia Denar i nikt się mną nie wysługiwał do siania fermentu. Zasłyszałem od ludzi ostrzeżenie jakoby członkowie stoważyszenia mieli obowiązek zgłaszać odpowiednim służbom detektorystów nie posiadających pozwoleń. Wydało mi się to niewiarygodne , więc za pośrednictwem forum odkrywcy chciałem zdementować lub potwierdzić tą informację. Zaskoczony byłem potwierdzeniem. Cieszę się bardzo że ten zapis był martwy, nie mniej ktoś tworząc ten regulamin raczej nie zakładał tego z góry.Pozdrawiam Grzegorz
banderas Napisano 2 Luty 2014 Napisano 2 Luty 2014 @sonicsquadTwój wpis przypomniał mi rozmowę z śmigającym po swoim polu rolnikiem.Cytat: Wszystko co w ziemi to Dziedzictwo Narodowe ,a ja jestem cząstką narodu i wykopuję swoją część dziedzictwa po moich przodkach". ;D
JAZON75 Napisano 2 Luty 2014 Napisano 2 Luty 2014 WitamMiałem okazję poznać trochę to środowisko.Część osób kopie gdzie popadnie i gdzie chce.Na wspólnych wyjazdach ze stowarzyszeniem jest w miarę ok,ale to zaledwie kilka razy w miesiącu.A potem jest samowolka i już wtedy nie jest tak wzorowo.Widziałem doły wyryte jak leje przez ludzi z Denara ( te od kota to pikuś),nie wspomnę o stertach wykopanego złomu zostawionego na środku zasianego pola.I to ja dostałem op....ol od właściciela pola za ich niezasypane jamy na polu dzień wcześniej.To tak na gorąco,po przeczytaniu tego wątku o donoszeniu na innych ie stowarzyszonych poszukiwaczy" i waleniu dziur.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.