traper6 Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 Mam aparat Olympus SZ-31MR. Nie wiem co w nim wcisnąłem, ale na wyświetlaczu podczas robienia zdjęć pokazuje mi się taka ramka.Jak się tego dziadostwa pozbyć ?
Tradytor Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 http://www.olympus.pl/site/rmt/media/consumer/pim/_manuals_ss2012_/SZ-31MR_MANUAL_PL..PDFstrona 4, 16 i 24
traper6 Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 TradytorInstrukcję to ja też mam, ale nie trybię jej.Ja ten aparat kupowałem wyłącznie do robienia zdjęć makro i super makro i ta ramka po prostu mnie wnerwia i nie umiem jej wyłączyć :(
kapuchy Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 Przecież ta instrukcja jest po polsku...naciskasz kółko manipulacyjne w jego górnej części (INFO) i patrzysz na ekranik aż ci ta kratka zniknie. są chyba 4 kolejne ekrany wyświetlania informacji, naciskasz tyle razy aż ci się pokaże to co chcesz.
traper6 Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 Ja wciskałem albo OK, albo ten przycisk powyżej pokrętła ze strzałką :)Dzięki, wytłumaczyłeś mi prosto i przejrzyście. NAPRAWIONE :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.