swinemunde Napisano 1 Marzec 2014 Autor Napisano 1 Marzec 2014 może trochę z innej beczki...jakiś czas temu zakupiłem na allezło okucia skrzyneczki na rzeczy osobiste marynarza kriegsmarine...
swinemunde Napisano 1 Marzec 2014 Autor Napisano 1 Marzec 2014 był tam też link do strony gdzie była pokazana taka skrzynka:http://www.thepirateslair.com/8-ditty-box-german-kaiserliche-marine.html
swinemunde Napisano 1 Marzec 2014 Autor Napisano 1 Marzec 2014 więc postanowiłem ją odtworzyć...możliwie jak najdokładniej.
swinemunde Napisano 1 Marzec 2014 Autor Napisano 1 Marzec 2014 jak już będzie cała, to zaprezentuję...
wyspiarz44 Napisano 1 Marzec 2014 Napisano 1 Marzec 2014 Przedni pomysł, gratki , gdzie tabliczka z nazwiskiem była nabita?
swinemunde Napisano 1 Marzec 2014 Autor Napisano 1 Marzec 2014 dzięki Darku. przykręcona będzie na tym boku z ostatniego zdjęcia...
wyspiarz44 Napisano 1 Marzec 2014 Napisano 1 Marzec 2014 Rozkodowałeś Ask blaszke ? na czym gościu pływał?Bartek właśnie dzwonił że taki sam typ blaszki wpadł mu w ręce i kombinował od czego te ustrojstwo . Twoje zdjęcie pomogło mu w id . tyle km. od morza ))))
swinemunde Napisano 1 Marzec 2014 Autor Napisano 1 Marzec 2014 N-morze północne, 36 rok powołania,s-służba morska... marynarz...? Romkowi,też trafiło się kilka takich blaszek...
DOMILUD PL Napisano 2 Marzec 2014 Napisano 2 Marzec 2014 Pięknie wyszła ta skrzynka swinemunde. No i na Twojej w odróżnieniu od tej z sieci, tabliczka będzie podpisana.
swinemunde Napisano 2 Marzec 2014 Autor Napisano 2 Marzec 2014 oczyściłem trochę obrączkę,nie ma żadnej próby. ciekawe co to za materiał...no i wyskoczyły resztki jakiegoś napisu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.