Sobow99 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 srebra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 guziki, marynarz się przypałętał na południowe podlasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 dewocjonalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 pierścionki & obrączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 patriotyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 2 Kwiecień 2014 Share Napisano 2 Kwiecień 2014 witam , umawiamy się na Niedziele na wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Od Wtorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2014 srebra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Rew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Guziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Żydowski tłok pieczętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Fajny ten rzymek :-) tak z innymi wylazl z ziemi? Gleboko byl? PozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Denar Hadriana dokładnie, już drugi. Obok wyszła kopiejka, parę kul do Krnki i kilka rychlin. Znaleziony na polu leżącym na skarpie rzecznej. Wzdłuż rzeki znaleziono już wiele rzymskich monet, nie było to odosobnione trafienie. Około 15 cm, wskazania na proximie 52-54. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Hehehe. Widze zaczynasz wciągać Rzymki:-) spoko.Wyszły Ci w lasku czy na polu ornym??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Kilkanaście kilometrów od Międzyrzeca również trafiłem parę lat temu Hadriana. Gratulacje fanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Dzięki, wcześniejszy też wyszedł kilkanaście kilometrów od Międzyrzeca. :) Pole oczywiście, dwóch panów poszło poprawić, ale nie wiem czy im się udało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Nawet Kaligula ostatnio wyszedł koło Międzyrzeca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Ty go trafiłeś?( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Gdybym to ja trafił, znalazłby się w tym temacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Ja swojego trafiłem w lesie ale kto tam moze wiedziec co w tym miejscu było w II w. n.e. @Sobow99 - mógłbyś załatwic zdjecie denara Kaliguli? Chciałbym obejrzeć to cacko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2014 jak będę u gościa, to się postaram zrobić zdjęcie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 60 monet w 240 minut to 1 sztuka co 4 minuty aż się wierzyć nie chcę :) Myślałem że taka częstotliwość to tylko na plaży. Wspaniałe pola moniaki też dosłownie leciały im tam z kierman W snach nawet nie kroczę po takich polach ale może kiedyś znajdę takie pole w realu.Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Pikanterii dodaje fakt, że pole było już szukane w przeszłości, i to wielokrotnie. :) Z tego pola wyszło już ponad 100 monet, teraz trzeba poczekać do żniw. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 takie tam sa pola.na jednym same srebra wyszly ponad 70 jak nie wiecej .trojaki 6taki kilka ortow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.