Skocz do zawartości

10 MARK

rafmar001

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy ktoś może wie co to za moneta? Trafiło mi się maleństwo o średnicy 12 mm., i nie wiem co to jest. Brak daty, awers- 10 MARK L.CUR.GAUERS SPIELMUNZE. Rewers również dobrze widoczny. Proszę o pomoc w identyfikacji na forum lub pod nr.tel. 784476723. Dziękuje za pomoc.

A/z regulaminu forum wynika ,że rafman001 nie nadużył wielkich liter w tytule a jedynie wiernie odtworzył napis z żetonu,przepisał je zgodnie z prawdą historyczną i spełnił wszystkie punkty regulaminu.

B/odsyłanie do wujka google w dziale ID (lenistwo ?) podważa sens istnienia tego działu i nie tworzy kompendium wiedzy.Polecam elastyczności w moderowaniu i dokładne zapoznanie z regulaminem.

Witam Koledzy. Na represyjność tego forum , bardziej lub mniej dosadnie, już się tutaj skarżyłem. Niestety bez rezultatu....W tej chwili konkurencyjne forum ma znacznie więcej użytkowników, bo zwyczajnie po otwarciu drzwi nie dostają strzała na Dzień Dobry :-). Niczego się tutejsi Moderatorzy nie nauczyli, niczego nie zrozumieli, dlatego ze szczerym smutkiem patrzę jak nasze forum powoli upada.

Zapraszam:

Na Forum zabrania się:

Nadużywania wielkich liter, które według netykiety oznaczają krzyk."

http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091

Dwa- Next:

- represyjność? Że zachęcam do przeczytania Regulaminu tudzież samodzielnego zdobycia informacji, czym jest spielmarka?

Wolne żarty...

Banderas- nie narzekaj, są miejsca, które nie wyschły i przez wiele wiele lat będzie można tam łowić :-)

Szkoda, jeszcze trochę i zostanie jeno Regulamin i jego Strażnik .... Większość już się ewakuowała, bo forum powinno być ciekawe, stale się rozwijać, oferować nowe funkcje, a u nas jak w polskim filmie, nic się nie dzieje :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie