krank Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2014 Witam serdecznie, mam pytanie do kolekcjonerów którym monety II RP są dobrze znane. Zakupiłem 5zł Nike i po powrocie do domu mam mieszane uczucia co do tej monety. Waga 16,7g średnica się zgadza. Moneta jest na 100% srebrna tego jestem pewien tylko pytanie czemu jest taka różnica wagi?.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 11:31 02-01-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2014 Plamka na godz. 9 i na godz. 4 w piątce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2014 rant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Będziesz się ze sprzedawcą o troszkę ponad gram srebra spierał :-)Się wytarło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2014 Nie chodzi o spór :), tylko dałem za nią 200 zł i jeżeli to lipa to mam możliwość zwrotu. Cena dobra ale jak to fals to szkoda dwóch setek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo.wpl Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 a jaki masz czas na zwrot ??oddaj w granding. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2014 Co mi da oddanie do gradingu?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Że będziesz miał blaszkę w plastiku, będzie dla pijących herbatę więcej warta, że nic z tego więcej nie wyniknie :-)Bo pewności na 100 % w ten sposób się nie dorobisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Taka różnica w wadze nie jest możliwa w przypadku oryginalnej monety. Jeśli to nie błąd w ważeniu, zwracaj czym prędzej, o ile się da.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.