czubek Napisano 29 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2013 dzisiejszy wykopek plus kilka carskich guzików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 1225-x ??? Bardzo fajny i skuteczny sprzęt mimo że tak ''prosty'' latałem z nim dłuższy czas(-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 To się nazywa wejście z grubej rury. Ostro" zaczynasz kolego czubek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czubek Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2013 zaczynałem dawno temu tu akurat jestem nowy troche fajnych fantów jest a co do sprzętu moim zdaniem jest prosty w obsłudze ale po co mi choinka na kiju ten jak go poznasz pokaże ci wszystko co jest w ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Tak to bardzo dobry detektor, śmigasz z cewką 10,5? Ja taką przy swoim posiadałem i pod względem zasięgu wymiatał(-; Jedynym mankamentem był fakt,że cewka była zbyt ciężka dla oryginalnej śruby i opadała...Poradziłem sobie z tym wymieniając ja na śrubę od Minelaba Gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czubek Napisano 31 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2013 60 cm głębokości spoko bierze wieksze niewypały to i 80 też był problem z cewką ale sobie poradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Panowie mają tak zamiar długo kasztanić na temat sprzętu?przypominam:http://www.odkrywca.pl/forum.php?id_forum=1może tak coś więcej w temacie działu Nasze odkrycia (bez identyfikacji) bo jak na razie to bida z nędzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.