ARQ Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Wiem że carski, producent prawdopodobnie Austria, interesują mnie te dwie kropki, znalazłem je na 2 innych łuskach, powtórna elaboracja myślę odpada bo raczej były by to wklęsłe znaki niz wypukłe
Luftlander Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Wiem że nie carski, producent prawdopodobnie Austria"- uciekło ie"- Wiem że nie carski, producent prawdopodobnie Austria"
viator01 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 To był chyba skrót myślowy, bo zdaniem wielu kolegów to produkcja austriacka dla carskiej Rosji, dlatego ARQ napisał, że carski. Ciekawe, że na mojej z identycznymi biciami (nawet rok się zgadza) nie było takich znaków. Podobnie w tym wątku (druga od góry) http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=194009
ARQ Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Tak jak kolega pisze produkcja austriacka dla carskiej Rosji, kolega Luftlander chyba nie w temacie :)
ARQ Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Produkcja AWHirtenberger Patronen - Züdhütchen und MetallwarenfabrikHirtenberg tyle udało się dowiedzieć ale dalej nic na temat kropek
Question
ARQ
Proszę o identyfikację bić łuski
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.