ARQ Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Napisano 17 Grudzień 2013 Wiem że carski, producent prawdopodobnie Austria, interesują mnie te dwie kropki, znalazłem je na 2 innych łuskach, powtórna elaboracja myślę odpada bo raczej były by to wklęsłe znaki niz wypukłe
Luftlander Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 Wiem że nie carski, producent prawdopodobnie Austria"- uciekło ie"- Wiem że nie carski, producent prawdopodobnie Austria"
viator01 Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 To był chyba skrót myślowy, bo zdaniem wielu kolegów to produkcja austriacka dla carskiej Rosji, dlatego ARQ napisał, że carski. Ciekawe, że na mojej z identycznymi biciami (nawet rok się zgadza) nie było takich znaków. Podobnie w tym wątku (druga od góry) http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=194009
ARQ Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Napisano 17 Grudzień 2013 Tak jak kolega pisze produkcja austriacka dla carskiej Rosji, kolega Luftlander chyba nie w temacie :)
ARQ Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Napisano 18 Grudzień 2013 Produkcja AWHirtenberger Patronen - Züdhütchen und MetallwarenfabrikHirtenberg tyle udało się dowiedzieć ale dalej nic na temat kropek
Pytanie
ARQ
Proszę o identyfikację bić łuski
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.