toska Napisano 13 Grudzień 2013 Napisano 13 Grudzień 2013 A poco taki waza vapisze że forum havdlarzy jest-----------i poco ivaco to
wino1939 Napisano 13 Grudzień 2013 Napisano 13 Grudzień 2013 Przeczuwam, że zaraz wątek zostanie zdołowany i przesypany wapnem, więc korzystając z okazji mógłby któryś mod przedstawić mi moją teczkę? Bo dyplomu do medali nie dostałem a pamięć rzecz ulotna...PZdr
HellBoyz Napisano 14 Grudzień 2013 Napisano 14 Grudzień 2013 Witam!!Mam pytanieCzemu nie ma giełdy na stronie odkrywcy?Pozdr
HellBoyz Napisano 14 Grudzień 2013 Napisano 14 Grudzień 2013 Kilku zawiniło wiec nie bedzie korzystał nikt tak?
tyfus Napisano 14 Grudzień 2013 Napisano 14 Grudzień 2013 a te pytania nie kieruj do Moderatorów - oni nie mają takiej siły sprawczej - tylko do Administratora Forum, który nie był już w stanie zdzierżyć chamstwa, wulgaryzmów, debilizmu i innych ekstremalnych wybryków Użytkowników, gdzie dorośli ludzie (chyba) starali się pokazać to co w sieci najgorsze.Giełda praktycznie stała się takim samym szambem, jak czat... więc wypadła z wielkiej gry.
Hebda Napisano 14 Grudzień 2013 Napisano 14 Grudzień 2013 wino1939-Teczka do wglądu.Podpisy generalicji ukryłem coby ich ipn nie ścigał..
wino1939 Napisano 14 Grudzień 2013 Napisano 14 Grudzień 2013 Ano moja wina jest bezsprzeczna, nic tylko próbować dotrwać do następnej amnestii :)Podziękował.PZdr
toska Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Dajcie chociaż na zimę ten czat coby mieli się gdzie drapać:)----------Dział giełda działał działa i ma się świetnie ino nazwa obecna to UWAGA podajeNASZE ODKRYCIA BEZ ID.tylko jak w prawdziwym handlu odsyp trza dla forum ja postuluje Nadwojciecha :)bo Yetiego kasa zdeprawuje :)
dziki pies Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 Oooo!... albo tooo!...W latach 20 – tych prowadzono na szeroka skale badania nad telepatią między zwierzętami a ludźmi, ze szczególnym nastawieniem na psy.
Boer Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 Znaczy admini stosują odpowiedzialność zbiorową, ciekawe gdzie takich nawyków nabrali?
krzysiek9559 Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 Proponuję planetę bez sieci internetowo_komórkowej, ale czy cisza i drzewa tam są? Nie gwarantuję.:-)
krzysiek9559 Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 Odpowiedzialność zbiorowa jest wtedy jak wszyscy idą w pochodzie, a indywidualność jest wtedy jak ktoś ze strachu kleksa i bąka puści, bo ogół się do tego nie przyzna.
toska Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 No dobra a co mi tam mogiemy sie poturlać:)sonic fajne uszy od dziś możesz mieć miano wielkiego sługusa ------wróć----słuchacza Nadwojciecha :)piesku jak by co to my so Biłgoraj się kłania a wiadomo że pies z człekiem się dogada tym bardziej że willa bliskoKrzysiu rozwiń swój ostatni post bo wiesz ja to tylko zawodówkę i ogólniak zaoczny skończyłem i czasami tak rozbudowanych i wielowątkowych wpisów nie rozumiem-----ktoś coś
krzysiek9559 Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 Widziałeś dzisiaj obchody pacyfikacji Kopalni Wujek? Powiedz ilu to pamięta? Ilu chce pamiętać? Ja akurat jestem z tej daty i na kopalni pracowałem, a Ci co demonstowali obchody to nawet plemnikami w tamtych czasach nie byli i co myślisz że ja będę odpowiadał za ogół draństwa i bandyctwa ludzi którzy zielonego pojęcia o tamtych czasach nie mają, oni nie istnieli nawet w myślach swych rodziców, więc kto i po co takowych ludzi wychował, gdzie szacunek do starszych, gdzie powaga dla sytuacji historii gdzie godność człowieka. Dlatego nie wszyscy muszą być ciągani do odpowiedzialności zbiorowej tylko potraktować indywidum spatrzone tak by porobiło w gacie za ich pseudo odwagę nie wnoszącą nic do życia w społeczeństwie.
toska Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 Krzyś czy ja dobrze ponioł ------w wątku o tylnej części Maryni----- nie mówię że ma nie ładnyPoruszasz temat -----fakt historyczny o wydarzeniach w kopalni W.--------Szkielet i przekaz obecnych obchodów tego faktuPrzeca ten wątek czeka taki wykop że po nim nawet dołek się zatrzęsie a twojego postu szkoda żeby wyleciał z resztą tej''merytorycznej''treści
krzysiek9559 Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 No tak, masz rację toska. Zawsze ludzie na święta w domu choinki taskają i stroją, każdy chciałby znać wiek swojego drzewka, jedni liczą je od czasu zasiania, a drudzy od roku produkcji.
toska Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 O widzisz to już bardziej w ten deseń -----------tera dyskusja pt.JAKA lepszejsza sztuczna czy prawdziwa i możemy tarmosić się do bólu:)
krzysiek9559 Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 Kurcze ale zadajesz ból, teraz każdy powie że lepiej chodować konopie niż czekać ze 15 lat jak choinka urośnie, a co sztucznych to używasz dmuchanej kobity?
toska Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 no cóż dobre zioło nie jest złe puff. jak powiedział klasyk Nie muszę czekać aż wyrośnie znaczy się choinka bo mam swój młodnik i cza go trochę ochlastać co by ładniejszy był
toska Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 No to śmyśmy wybrali naturala :)a reszta to pewnie jutro się zdeklaruje
krzysiek9559 Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 A już się przestraszyłem..... ż e chodujesz baby dmuchane:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.