Skocz do zawartości

czat

XaXers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Przeczuwam, że zaraz wątek zostanie zdołowany i przesypany wapnem, więc korzystając z okazji mógłby któryś mod przedstawić mi moją teczkę? Bo dyplomu do medali nie dostałem a pamięć rzecz ulotna...
PZdr
Napisano
a te pytania nie kieruj do Moderatorów - oni nie mają takiej siły sprawczej - tylko do Administratora Forum, który nie był już w stanie zdzierżyć chamstwa, wulgaryzmów, debilizmu i innych ekstremalnych wybryków Użytkowników, gdzie dorośli ludzie (chyba) starali się pokazać to co w sieci najgorsze.
Giełda praktycznie stała się takim samym szambem, jak czat... więc wypadła z wielkiej gry.
Napisano
Dajcie chociaż na zimę ten czat coby mieli się gdzie drapać:)
----------
Dział giełda działał działa i ma się świetnie ino nazwa obecna to
UWAGA podaje
NASZE ODKRYCIA BEZ ID.
tylko jak w prawdziwym handlu odsyp trza dla forum ja postuluje Nadwojciecha :)bo Yetiego kasa zdeprawuje :)
Napisano

Oooo!... albo tooo!...

W latach 20 – tych prowadzono na szeroka skale badania nad telepatią między zwierzętami a ludźmi, ze szczególnym nastawieniem na psy.

Napisano
Odpowiedzialność zbiorowa jest wtedy jak wszyscy idą w pochodzie, a indywidualność jest wtedy jak ktoś ze strachu kleksa i bąka puści, bo ogół się do tego nie przyzna.
Napisano
No dobra a co mi tam mogiemy sie poturlać:)
sonic fajne uszy od dziś możesz mieć miano wielkiego sługusa
------wróć----słuchacza Nadwojciecha :)
piesku jak by co to my so Biłgoraj się kłania a wiadomo że pies z człekiem się dogada tym bardziej że willa blisko
Krzysiu rozwiń swój ostatni post bo wiesz ja to tylko zawodówkę i ogólniak zaoczny skończyłem i czasami tak rozbudowanych i wielowątkowych wpisów nie rozumiem
-----
ktoś coś
Napisano
Widziałeś dzisiaj obchody pacyfikacji Kopalni Wujek? Powiedz ilu to pamięta? Ilu chce pamiętać? Ja akurat jestem z tej daty i na kopalni pracowałem, a Ci co demonstowali obchody to nawet plemnikami w tamtych czasach nie byli i co myślisz że ja będę odpowiadał za ogół draństwa i bandyctwa ludzi którzy zielonego pojęcia o tamtych czasach nie mają, oni nie istnieli nawet w myślach swych rodziców, więc kto i po co takowych ludzi wychował, gdzie szacunek do starszych, gdzie powaga dla sytuacji historii gdzie godność człowieka. Dlatego nie wszyscy muszą być ciągani do odpowiedzialności zbiorowej tylko potraktować indywidum spatrzone tak by porobiło w gacie za ich pseudo odwagę nie wnoszącą nic do życia w społeczeństwie.
Napisano
Krzyś czy ja dobrze ponioł
------w wątku o tylnej części Maryni----- nie mówię że ma nie ładny
Poruszasz temat
-----fakt historyczny o wydarzeniach w kopalni W.
--------Szkielet i przekaz obecnych obchodów tego faktu
Przeca ten wątek czeka taki wykop że po nim nawet dołek się zatrzęsie a twojego postu szkoda żeby wyleciał z resztą tej
''merytorycznej''treści
Napisano
No tak, masz rację toska. Zawsze ludzie na święta w domu choinki taskają i stroją, każdy chciałby znać wiek swojego drzewka, jedni liczą je od czasu zasiania, a drudzy od roku produkcji.
Napisano
O widzisz to już bardziej w ten deseń
-----------
tera dyskusja pt.
JAKA lepszejsza sztuczna czy prawdziwa i możemy tarmosić się do bólu:)
Napisano
no cóż dobre zioło nie jest złe puff. jak powiedział klasyk
Nie muszę czekać aż wyrośnie znaczy się choinka bo mam swój młodnik i cza go trochę ochlastać co by ładniejszy był

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie