Skocz do zawartości

Krakowska ekipa 2

wodzu_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
bunkry są super
gdzie by cewki nie przystawiła tam sygnał , a o tej porze roku nic tak nie rozgrzeje jak kucie w betonie szukając oryginalnego niemieckiego zbrojenia z wafenmatem na końcu pręta
Napisano
Szkoda że Panowie z Krakowskiej ekipy okazali takie a nie inne podejscie do zaprosznia na śląsk,które zresztą zostało przyjęte ,szkoda bo zostały dla was zarezerwowane miejsca noclegowe z których mógł skorzystać ktos inny ,szkoda że nikt sie ze mną nie skontaktował w jaki kolwiek sposób i ogólnie zostaliśmy krótko mówiąc olani kompletnie ,szkoda bo wiele osób napracowało sie nad tym żeby godnie przyjąć kolegów ,no ale cóż opinie sobie wystawiliście sami ,ja całą sytuacją jestem wielce zniesmaczony ....
kościej nie bierz tego do siebie
Rafi
Napisano
Kolego torba niemoge odpowiadać za resztę ekipy jednak bardzo mi przykro ze tak a nie inaczej wyszło, mam nadzieje że niemasz do mnie żalu .Pozdrawiam wodzu
Napisano
toska ty już płyń stąd
barov za maila dziękuje ,choć dalej nie rozumiem całokształtu
a kościeja 99 % też powoli idzie na przemiał ,bo milczy a impreza już jutro ,no nic
pozdrawiam
Napisano
Panowie i panie miało być wesoło i śmiesznie na tym wątku ,tymczasem wojny i wyzwiska.Bardzo mi przykro z tego powodu. Zastanawiam się nad sensem ciągnięcia dalej tego.Pozdrawiam wodzu
Napisano
Witam. Właśnie wróciłem z Wigilii zorganizwanej przez wspaniałych ludzi ze Śląska z grupy Silesia". Jestem pod wrażeniem. Kto nie skożystał z zaproszenia niech żałuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie