wodzu_ Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2013 bo to bój z wiatrakami jest i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Witajcie panowie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 jutro kopciowice nie wiem poco niemiaszkom były grosze praskie ale jak wchodzili do bunkra jeden zgubili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2013 Jaki grosz tosz to polmos i to zle wybity . Pozatym gadaliśmy cobyś z sitem po bunkrach nie biegał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 bunkry są super gdzie by cewki nie przystawiła tam sygnał , a o tej porze roku nic tak nie rozgrzeje jak kucie w betonie szukając oryginalnego niemieckiego zbrojenia z wafenmatem na końcu pręta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 cop wy w tych Dziećkowicach bierzecie że tak waaaam odpierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 Podobno szałwie z cynamonem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 13 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2013 toska nie przeklinaj to złe i szatan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 to tylko zazdrość :) się wylewa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 Szkoda że Panowie z Krakowskiej ekipy okazali takie a nie inne podejscie do zaprosznia na śląsk,które zresztą zostało przyjęte ,szkoda bo zostały dla was zarezerwowane miejsca noclegowe z których mógł skorzystać ktos inny ,szkoda że nikt sie ze mną nie skontaktował w jaki kolwiek sposób i ogólnie zostaliśmy krótko mówiąc olani kompletnie ,szkoda bo wiele osób napracowało sie nad tym żeby godnie przyjąć kolegów ,no ale cóż opinie sobie wystawiliście sami ,ja całą sytuacją jestem wielce zniesmaczony ....kościej nie bierz tego do siebieRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 Witaj Rafi, proszę podaj adres i godz spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 wysłałem na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 torba5 (3059 / 151) 2013-12-13 13:32:41Pamiętaj, że na 100 % Tyfus jest temu winien...Żenada Panie i Panowie, choć akurat nie mam na myśli Waszej ustawki ze Ślązakami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 13 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2013 Kolego torba niemoge odpowiadać za resztę ekipy jednak bardzo mi przykro ze tak a nie inaczej wyszło, mam nadzieje że niemasz do mnie żalu .Pozdrawiam wodzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 13 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2013 yeti bardzo prosze nie śmieć pisz do bavora na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 Gryzov o huj ci hodźi I gdzieś mam twoje 2 matry c:0sie z wazo obliż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 wasz wątek to a poziomie kavału i szczury pływają-------to pogvałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 toska ty już płyń stądbarov za maila dziękuje ,choć dalej nie rozumiem całokształtu a kościeja 99 % też powoli idzie na przemiał ,bo milczy a impreza już jutro ,no nicpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 Witaj Rafi, będę jednak samochodem, bo w niedzielę mam parę wyjazdów, trudno się mówi, nie będę pił boskich napojów ani herbaty typu yeti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 barov skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 tośka... jak masz coś do mnie to na priv, nie wylewaj tu swoich żalów do mnie, nie zaśmiecaj wątku. sorki chłopaki za zamieszanieszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 14 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2013 Panowie i panie miało być wesoło i śmiesznie na tym wątku ,tymczasem wojny i wyzwiska.Bardzo mi przykro z tego powodu. Zastanawiam się nad sensem ciągnięcia dalej tego.Pozdrawiam wodzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 15 Grudzień 2013 Share Napisano 15 Grudzień 2013 Witam. Właśnie wróciłem z Wigilii zorganizwanej przez wspaniałych ludzi ze Śląska z grupy Silesia". Jestem pod wrażeniem. Kto nie skożystał z zaproszenia niech żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Grudzień 2013 Share Napisano 15 Grudzień 2013 podziękowałkościej jednak jesteś menda szkoda ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Grudzień 2013 Share Napisano 15 Grudzień 2013 krzysiek ratujesz regionalnie temat ....reszta ekipy żenada niestety ...kościej wstyd .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.