dropek81 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 Witam, kolejny problem odnośnie mojej skorupy 76,2 mm :/Zakupiłem bezpieczny zapalnik ktm-1. Problem pojawia sie w tym że - zapalnik ma gwint idealny - skorupa ma gwint idealny tylko jest minimalne wgięty do środka dosłownie o 5mm co uniemożliwia wkręcenie zapalnika. Czy dobrym sposobem było by podgrzanie kawałka skorupy palnikiem i wkręcanie zapalnika na gorąco" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 Raczej nie. Zmieni się kolor metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 W takim razie jaki jest najlepszy sposób aby wkręcić/włożyć zapalnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Daj fotki, coś poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Nie wiem co to za gwint. Szukać takiego gwintownika aby poprawić lub tokarza który zrobi to na maszynie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Tak jak kolega wyżej gwintownik, chociaż jak skorupa ma kształt jajowaty to może być problem, ale od biedy wkręcił byś. Daj zdjęcia jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.