viking666 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Napisano 8 Listopad 2013 To co na foto,z tylu pisze BAL i rok ale nie można odczytac,moze przedwojenny od jakiegoś weterana,jezeli ktoś ma wiedze na ten temat to proszę o komentarz.
viking666 Napisano 9 Listopad 2013 Autor Napisano 9 Listopad 2013 faktycznie sugerowałem się data a to jest kod,szukalem w necie wygląda na odbior Luftwaffe,ciekawe tylka z jakiego urządzenia ewentualnie pojazdu
viking666 Napisano 9 Listopad 2013 Autor Napisano 9 Listopad 2013 dodam jesze fotke calosci ale na razie nie mam u siebie tego amperomierza,wiem ze z tylu ma szeroki kołnierz ale jeszcze nie ta blacha co na zdjęciu,wyglada jakby był z jakiegoś pulpitu.
kloki Napisano 9 Listopad 2013 Napisano 9 Listopad 2013 No tak, a ta data 195X... to o jaką wojnę chodzi?
viking666 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Napisano 8 Listopad 2013 To co na foto,z tylu pisze BAL i rok ale nie można odczytac,moze przedwojenny od jakiegoś weterana,jezeli ktoś ma wiedze na ten temat to proszę o komentarz.
derkb Napisano 8 Listopad 2013 Napisano 8 Listopad 2013 chyba zwykły, nie motoryzacyjny, motoryzacyjne mają wskazówkę po środku, tzn skale plus i minus, motocyklowe najcześciej +- 15, a samochodowe +-30
Pytanie
viking666
To co na foto,z tylu pisze BAL i rok ale nie można odczytac,moze przedwojenny od jakiegoś weterana,jezeli ktoś ma wiedze na ten temat to proszę o komentarz.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.