piotrek vickers Napisano 21 Październik 2013 Autor Napisano 21 Październik 2013 Witam, potrzebuje wymiarów okładek do bagnetu niemieckiego, tzw liścia, chciałbym dorobić brakujące okładki, jaki materiał polecacie?
por.pil.020 Napisano 21 Październik 2013 Napisano 21 Październik 2013 Tylko i wyłącznie orzech moi drodzy :)Po co Ci wymiary? Skoro masz bagnet to rób wg. niego.
piotrek vickers Napisano 21 Październik 2013 Autor Napisano 21 Październik 2013 Mam rączkę od tego bagnetu, ułamaną poniżej jelca, dlatego potrzebuję wymiarów, jest szansa że gospodarz od którego ją dostałem znajdzie resztę.
dimmu66 Napisano 22 Październik 2013 Napisano 22 Październik 2013 Nie jest to żadna reklama , ale na All... jest gościu (Leszek-jakiśtam) który robi całkiem przyzwoite kopie okładzin do wszelkiej maści bagnetów (wtym i do liścia)Po niewielkim dopiłowaniu fajnie można je spasować - robi postarzane i nowe. Sam korzystałem kilka krotnie z jego oferty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.