zuzia Napisano 19 Październik 2013 Autor Napisano 19 Październik 2013 Witam czy to może od strzelby?Wygląda jak iglica.
zuzia Napisano 19 Październik 2013 Autor Napisano 19 Październik 2013 No właśnie nie jestem pewien czy to nie część baskili bo kryza jest sporej wielkości pasuje jak ulał do myśliwskiego naboju ale nie jestem pewien .Nie wstawiał bym pytania gdybym nie sprawdił co ro baskilia ale chyba niektórzy zjedli wszystkie rozumy URA BURA .
zuzia Napisano 19 Październik 2013 Autor Napisano 19 Październik 2013 Witam czy to może od strzelby?Wygląda jak iglica.
Korabkow Napisano 19 Październik 2013 Napisano 19 Październik 2013 Jak wiesz to po co się pytasz.Twoje wywody to czyste brednie zapoznaj się z budową broni myśliwskiej.
Landszaft Napisano 19 Październik 2013 Napisano 19 Październik 2013 wikipedia Baskila jest częścią broni palnej ładowanej przez złamanie broni. Służy do sztywnego połączenia osady z lufami, a jednocześnie mieści w swoim wnętrzu mechanizm spustowo-uderzeniowy (iglice, sprężyny, spusty i bezpiecznik)"I pytanie gdzie tu masz te detale o których pisze że to baskila?? i w dodatku mniejsza od pudełka zapałek !!
Landszaft Napisano 20 Październik 2013 Napisano 20 Październik 2013 Esterendensen kolego właśnie zobaczyłem co wystawił/a Zuzia i to nie jest nic z broni !!. Dlatego dodałem taki opis , przecież żaden problem napisać w necie Baskila" i zobaczyć jak wygląda oraz z jakich detali się składa i czy to co wystawiam w jakimkolwiek stopniu to przypomina. Jeśli przypomina a nie wiem z jakiej broni zadaję pytanie. I nie wymądrzam się tylko daję do myślenia Zuzi co wystawił/a.
Pytanie
zuzia
Witam czy to może od strzelby?Wygląda jak iglica.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.