dollar Napisano 27 Sierpień 2013 Autor Napisano 27 Sierpień 2013 WitamOstatnio chodząc po polu wyskoczyły mi takie szczypce.(niestety drugiej rączki nie było). Przeglądając google nie znalazłem nic podobnego. Może ktoś wie do czego mogły służyć, gdyż mają dziwnie zaostrzone końce?
Romek_66 Napisano 28 Sierpień 2013 Napisano 28 Sierpień 2013 http://www.panfarmerek.pl/product-pol-2760-Stalowe-szczypce-kowalskie-do-badania-racic-i-kopyt-.html Może coś takiego
viator01 Napisano 28 Sierpień 2013 Napisano 28 Sierpień 2013 Takie zastosowanie na pewno odpada bo te szczypce są po pierwsze ostro zakończone (czyli nie dałoby się sprawdzać reakcji konia na ucisk), a po drugie nie są w stanie objąć kopyta do badania.Podaj wymiary, pewnie byłoby łatwiej.
kreatura Napisano 28 Sierpień 2013 Napisano 28 Sierpień 2013 mi się to kojarzy jak do odkręcania jakiegoś węża
Pytanie
dollar
Witam
Ostatnio chodząc po polu wyskoczyły mi takie szczypce.(niestety drugiej rączki nie było). Przeglądając google nie znalazłem nic podobnego. Może ktoś wie do czego mogły służyć, gdyż mają dziwnie zaostrzone końce?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.