Piastek Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Napisano 21 Sierpień 2013 Witam, co to za czubek" ? Znalezione w lesie z góry dziękuje za pomoc ;)
Piastek Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Napisano 21 Sierpień 2013 Nie mam teraz jak dodać zdjęcia ale jest bardzo płaski, co najlepsze byłem na grzybach i znalazłem to, wystawało spod ściółki
Piastek Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Napisano 21 Sierpień 2013 Witam, co to za czubek" ? Znalezione w lesie z góry dziękuje za pomoc ;)
Voucur Napisano 21 Sierpień 2013 Napisano 21 Sierpień 2013 Kolega wygrał nagrodę facepalm miesiąca" w kategorii Identyfikacja. Natomiast kolega który wrzucił przedmiot do ID, wygrał drugie miejsce za przedmiot nie posiadający wymiarów.A tak serio - z takimi dwoma zdjęciami (gdzie jest foto dna) i absolutnym brakiem wymiarów to wiele nie zwojujemy - skąd ja mam wiedzieć, czy to ma 3 cm czy 10 średnicy?Wygląda na jakiś stalowy zapalnik lub jego fragment, albo transportową zaślepkę wkręcaną zamiast zapalnika w oko pocisku. Ale to tylko gdybania.Tekstu o szrapnelu nawet nie chce mi się komentować.
vis1939 Napisano 21 Sierpień 2013 Napisano 21 Sierpień 2013 Ja bym jeszcze przyznał nagrodę za elokwentny tytuł wątku.W każdym razie mi ten czub" wygląda na głowice pocisku oderwaną wybuchem.
Piastek Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Napisano 21 Sierpień 2013 Nie ma śladów gwintu, spód jest płaski, a średnica w najszerszym miejscu to 5 cm
Pytanie
Piastek
Witam, co to za
czubek" ? Znalezione w lesie z góry dziękuje za pomoc ;)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.