Skocz do zawartości

Moje skarby z 10 jezior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich jest to mój pierwszy sezon z Garrettem At Pro szukam tylko w jeziorach nie na plażach. Początki były owocne w kapsle, zawleczki, itp. Teraz myślę, że jest całkiem nieźle. Oto moja kolekcja oczywiście wybrałem najciekawsze fanty. Nie będę przedstawiał zdjęć z kilogramem monet z PRL 2zł, 5zł, i innymi przedmiotami łyżeczki, ciężarki, trochę tego się uzbierało.

Na początek fotka ze srebrnymi pierścionkami i obrączkami:)

Napisano

ciekawi mnie ten wisiorek Jezusa bo jest wielki 5cm x 6cm waga 88 gram. Może jakaś zakonnica się pluskała:) Na skali pika, gdzie jest srebro złoto brąz.

Napisano
Mnie się czepiała raz pani sklepowa, że podrabiam pieniądze haha.. Z automatem na monetki próbowałem i działa :)..
Fajne znajdki!
CO do szukania w jeziorach to wypływasz kajakiem? Nurkujesz? Czy szukasz tak max do szyi w wodzie :)?
Napisano

11 jezioro, dzisiaj miałem szczęście złota obrączka 585 i samochód" bilon 12,60zł. Obrączka pikała jak zawleczka od puszki na skali 55 ale sygnał stały więc kopałem aż mnie oślepiła:).

Napisano
co do brudnych bilonów, to bedac w Krynicy Morskiej na urlopie ,płaciłem takimi bez czyszczenia w sklepie. Kobieta w sklepie nie była zaskoczona, mówi to normalne.
  • 2 weeks later...
Napisano
ciekawe fanty,ale sądzę że raczej z plaży.Nigdy nie szukałem w wodzie,bo to przecież pas do 50-70 cm.,póżniej to zalana elektronika.Jak się mylę to popraw.
Napisano
Czym podbierasz z dna,plaża temat przerobiony -ja wolę ręcznie,a nie sitem.lOGIKA też podpowiada ,że ludzie gubią biżuterię podczas kąpieli .
Napisano

15 jezioro dzika plaża, raczej byłem pierwszy monety z PRL. 3,5 godz. w wodzie przyniosło rezultaty złoty kolczyk, trochę srebra i maryśka".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie