gudek82 Napisano 14 Sierpień 2013 Autor Napisano 14 Sierpień 2013 WitamWyskoczyła taka blaszka, nie mogę jej rozszyfrować, bicia:STLLV.GEN.KDO.XVII.A.K. NR.433 APozdrawiam gudek82
gudek82 Napisano 14 Sierpień 2013 Autor Napisano 14 Sierpień 2013 A coś bliżej ?, niezbyt umiem to rozszyfrować, a propos z tyłu też są bicia inne, ale zidentyfikowane przeze mnie
viator01 Napisano 14 Sierpień 2013 Napisano 14 Sierpień 2013 To Zapasowe Dowództwo XVII Korpusu Armijnego. Były one tworzone jako rezerwa, a ich dowódcy byli jednocześnie dowódcami okręgów wojskowych. Z reguły byli to zasłużeni i leciwi oficerowie :)Co do bić na drugiej stronie, to dobrze byłoby wrzucić fotkę. Zdarzają się czasem blaszki przebijane przy zmianie przydziału, albo dodatkowe dane wprowadzane przez żołnierzy, ciężko to stwierdzić bez zdjęcia.
gudek82 Napisano 14 Sierpień 2013 Autor Napisano 14 Sierpień 2013 WitamWyskoczyła taka blaszka, nie mogę jej rozszyfrować, bicia:STLLV.GEN.KDO.XVII.A.K. NR.433 APozdrawiam gudek82
Pytanie
gudek82
Witam
Wyskoczyła taka blaszka, nie mogę jej rozszyfrować, bicia:
STLLV.GEN.KDO.XVII.
A.K. NR.433 A
Pozdrawiam gudek82
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.