raffa66 Napisano 5 Sierpień 2013 Autor Napisano 5 Sierpień 2013 Witam.Kolega mnie prosil żebym zapytał na forum czy ktoś może wie coś na temat tej papierośnicy i ile może być warta,jeśli to nie problem to proszę o odpowiedz
margor Napisano 6 Sierpień 2013 Napisano 6 Sierpień 2013 Próba srebra 800 natomiast KiM to punca immienna - Fabryka Wyrobów Złotych i Srebrnych Władysław Krupski i Jan Matulewicz” działała od 1909 do 1931(?) roku.Wpisując te dane znajdziesz ceny podobnych wzorów papierośnic.
raffa66 Napisano 5 Sierpień 2013 Autor Napisano 5 Sierpień 2013 Witam.Kolega mnie prosil żebym zapytał na forum czy ktoś może wie coś na temat tej papierośnicy i ile może być warta,jeśli to nie problem to proszę o odpowiedz
Korabkow Napisano 5 Sierpień 2013 Napisano 5 Sierpień 2013 coś na temat tej papierośnicy" to masz wszystko wygrawerowane,jakieś zawody sportowe,lekkoatletyczne,poszukaj w internecie.Co do ceny też poszukaj na Allegro w zakończonych,tytuł: papierośnica srebrna,bo jest to wyrób srebrny cechowany przedwojenną próbą srebra.
tyfus Napisano 5 Sierpień 2013 Napisano 5 Sierpień 2013 wycenianiem to raczej się nie zajmujemy.Kolega niech dorobi ładne zdjęcia w trybie makro miejsc zaznaczonych na czerwono. wydaje mi się, że papierośnica jest srebrna.
raffa66 Napisano 5 Sierpień 2013 Autor Napisano 5 Sierpień 2013 Niestety lepszych zdjeć nie zrobie bo mam tylko telefon,a co udalo mie się odczytać z próby to jakby KIM
Pytanie
raffa66
Witam.Kolega mnie prosil żebym zapytał na forum czy ktoś może wie coś na temat tej papierośnicy i ile może być warta,jeśli to nie problem to proszę o odpowiedz
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.