melchior71 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Taka sobie fotka gada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Centaurea cyanus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melchior71 Napisano 19 Czerwiec 2014 Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Czy na tym forum jest jakiś rasizm czy co? Parę dni temu dodałem fotkę i jak nie było tak nie ma.! Na zaaprobowanie jakiegokolwiek postu czeka się 2 - 3 dni (jak było z wątkiem sprzęt " , to jakieś żarty.Wiem że jestem nowy ale jestem zalogowany na różnych forach o różnej tematyce np. wędkarstwo wyczynowe ,bo to moje 2 zainteresowanie i jeszcze z czymś takim się nie spotkałem . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Czerwiec 2014 Share Napisano 19 Czerwiec 2014 pewnie, że rasizm... nie lubimy białych :)a zacytuję sam siebie: jak cię boli wrzód na ....* (wpisz dowolne miejsce) - to się zawsze możesz na mnie poskarżyć do Pani/Pana."http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=732651#1702806a trochę czasu poświęcić na zapoznanie się z Forum i przyklejonymi wątkami? to boli?proponuję skorzystać... może kiedyś?http://www.odkrywca.pl/prosba-do-moderatora-poradnik-dla-usera,685108.html#685108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Mikołajek nadmorski-gatunek z rodzaju selerowatych. W Polsce objęty ścisłą ochroną gatunkową (nad Zatoką Gdańską już od 1902 roku na mocy Rozporządzenia policyjnego dotyczącego mikołajka"-najwcześniej w Europie).C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 2.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Kormoran-Phalarocorax carbo sinensis-chroniony częściowo.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Ptaki walczące o miejsce na słupku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 Z dziś,jeszcze wychodzą prawdziwki i posrebrzane łyżeczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.