Skocz do zawartości

Nasze zdjecia (pola,lasy,łaki ) :)

jan-80

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Catadero mała prośba o wyjaśnienie uprzedzam, że po spożyciu jestem :) Piszesz, że tak się budzi dzień nad morzem, ale może jest na północy czyli zachód jest po lewej stronie w wschód po prawej patrząc od plaży było tak przynajmniej miesiąc temu jak byłem w Twoich rejonach.Proszę o wyjaśnienie i bez wyśmiewania bo jestem po 6 Ciechanach.
Napisano
Nooo-po sześciu i taki wyostrzony zmysł kierunku-pogratulować.
To akurat jest część morza-Zatoka Pucka i słońce wstaje nad pełnym" morzem ale po drodze-między mną a Bałtykiem, jest Mierzeja Helska, której z pozycji żaby" nie widać.

C.
  • 2 weeks later...
Napisano

takie tam, tylko słup trochę nie w klimacie;) dla spostrzegawczych, zdjęcie w pewnym miejscu zostało poprawione.. UWAGA! w paincie;)

Napisano
Kolego Mruk - zdjęcie naprawdę przednie. Prawa strona naprawdę interesująca do tego stopnia, że pozwoliłem sobie ściągnąć Twoje zdjęcie i lekko przekadrować. Mam nadzieję że nie będziesz miał nic przeciwko :)
Napisano

dzięki, mogłem je strzelić bardziej ze środka drogi ale nie jest źle:) Dodam, że chata była jakaś podzielona i ta strona jest oryginalna, a drugiej której nie widac i nie uwidaczniałem jakaś niższa, może im desek nie starczyło;) a to jeszcze jedno, drzwi do niej, ile odwiedziłem chat to takie drzwi pierwszy raz widzę w chłopskiej chacie

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie