zajac06 Napisano 13 Lipiec 2013 Autor Napisano 13 Lipiec 2013 witam wszystkich, oto moje ostatnie znalezisko i prosze o pomoc w identyfikacji znaleziska-czy jest to pika, lanca, halabarda? wykonana z zelaza, wymiary to 45cm dlugosci i ok 11cm szerokosci. element ten byl mocowany dwoma metalowymi nitami...
zajac06 Napisano 13 Lipiec 2013 Autor Napisano 13 Lipiec 2013 witam wszystkich, oto moje ostatnie znalezisko i prosze o pomoc w identyfikacji znaleziska-czy jest to pika, lanca, halabarda? wykonana z zelaza, wymiary to 45cm dlugosci i ok 11cm szerokosci. element ten byl mocowany dwoma metalowymi nitami...
Czlowieksniegu Napisano 13 Lipiec 2013 Napisano 13 Lipiec 2013 Jak na niedźwiedzia...tylko poprzeczki" brakuje :-)http://odkrywca.pl/id-monety,635600.htmlPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 13:03 13-07-2013
Pytanie
zajac06
witam wszystkich, oto moje ostatnie znalezisko i prosze o pomoc w identyfikacji znaleziska-czy jest to pika, lanca, halabarda? wykonana z zelaza, wymiary to 45cm dlugosci i ok 11cm szerokosci. element ten byl mocowany dwoma metalowymi nitami...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.