rotsen5 Napisano 30 Czerwiec 2013 Autor Napisano 30 Czerwiec 2013 Mam pytanie do szanownych kolegów od jakiej maszyny ta część pochodzi znaleziona przy starym domostwie , średnica 11cm. grubość 3cm. ramie 7cm. uchwyt 12cm. Za informacje z góry dziękuję.
Catadero Napisano 30 Czerwiec 2013 Napisano 30 Czerwiec 2013 Morze być głębokie i szerokie ;-)Najprawdopodobniej od centryfugi, chociaż ramie trochę krótkie. Może ręczna wiertarka albo szlifierka.C.
wojtek1234321 Napisano 30 Czerwiec 2013 Napisano 30 Czerwiec 2013 Od centryfugi to raczej za małe, jak pisze rotsen5 średnica 11cm. grubość 3cm. ramie 7cm" to korba aby ukręcić" centryfugę staczowczo za mała, wiem bo kiedyś kręciłem czymś podobnym do tej z filmuw linku i do tego rzedzywiście zanim się ozbuja" i złapie obroty to trzeba troszkę siły włożyć, później jest troszeczkę lżej ale i tak trzeba się przykładać".http://wiano.eu/article/1174
Pytanie
rotsen5
Mam pytanie do szanownych kolegów od jakiej maszyny ta część pochodzi znaleziona przy starym domostwie , średnica 11cm. grubość 3cm. ramie 7cm. uchwyt 12cm. Za informacje z góry dziękuję.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.