umeboshi Napisano 23 Czerwiec 2013 Autor Napisano 23 Czerwiec 2013 Witam. Trafilem przypadkowo na taki dziwny (dla mnie ) i niezidentyfikowany przedmiot. Posiada mały stożek a z drugiej strony male ostrze. Czy ktos wie czego to była część?(wymaczcie za wystawienie poprzedniego postu na glownym)Pozdrawiam
czarek100 Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 resztki nożyka zrobionego z byle czego przez np. rolnika żeby było w polu czym uciąć np. kawałek sznurka w razie potrzeby
vis1939 Napisano 25 Czerwiec 2013 Napisano 25 Czerwiec 2013 Oczyść tą padlinę,może coś w ten temat - http://62x54r.net/MosinID/MosinAcc.htm
marop Napisano 23 Czerwiec 2013 Napisano 23 Czerwiec 2013 Mi to przypomina strzępy noża do ciecia szkła .
umeboshi Napisano 23 Czerwiec 2013 Autor Napisano 23 Czerwiec 2013 Witam. Trafilem przypadkowo na taki dziwny (dla mnie ) i niezidentyfikowany przedmiot. Posiada mały stożek a z drugiej strony male ostrze. Czy ktos wie czego to była część?(wymaczcie za wystawienie poprzedniego postu na glownym)Pozdrawiam
RPS Napisano 23 Czerwiec 2013 Napisano 23 Czerwiec 2013 Jeżeli próchno zjadło" drewno, a korozja ostrze to mógł być nożyk np.
Pytanie
umeboshi
Witam. Trafilem przypadkowo na taki dziwny (dla mnie ) i niezidentyfikowany przedmiot. Posiada mały stożek a z drugiej strony male ostrze. Czy ktos wie czego to była część?
(wymaczcie za wystawienie poprzedniego postu na glownym)
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.