Witam!znalazłem jakiś czas temu takie cudo przypominające nieśmiertelnik,czy możliwe że to sztuka okopowa? chcę się dowiedzieć co to jest,kumpel wziął drugie takie samo i też nie wiedział co to jest. w miejscu gdzie to znaleźliśmy było dużo popiołu i wyglądało to tak jakby się coś spaliło a w tym miejscu stał barak,było to razem ze spalonymi stalowymi łuskami od mauzera,były też kawałki spalonego drewna i metalowa rama od okna przyciskająca to wszystko. ta blaszka jest wielkości nieśmiertelnika.
Pytanie
czarek100
Witam!znalazłem jakiś czas temu takie cudo przypominające nieśmiertelnik,czy możliwe że to sztuka okopowa?
chcę się dowiedzieć co to jest,kumpel wziął drugie takie samo i też nie wiedział co to jest. w miejscu gdzie to znaleźliśmy było dużo popiołu i wyglądało to tak jakby się coś spaliło a w tym miejscu stał barak,było to razem ze spalonymi stalowymi łuskami od mauzera,były też kawałki spalonego drewna i metalowa rama od okna przyciskająca to wszystko.
ta blaszka jest wielkości nieśmiertelnika.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.