bobi10 Napisano 27 Maj 2013 Autor Share Napisano 27 Maj 2013 Wyremontowany IS-2http://technowinki.onet.pl/inne/multimedia/remont-ciezkiego-czolgu-is-2-zakonczenie-prac,5526410,0,foto-male.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 27 Maj 2013 Share Napisano 27 Maj 2013 http://odkrywca.pl/remont-czoglu-is-2-w-muzeum-broni-pancernej-w-poznaniu,710589.html#710589 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara47 Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Czy będzie (IS2) na Drzwiach otwartych" 01.06.13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Nie chce się przeczytac artykułu z pod linku? To też trzeba za Ciebie robic? Żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara47 Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Jacku, niestety nie wchodzi mi link. Siedzę w pracy a tu mam ograniczenia netu. Dlatego zadałem pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadora Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Dopiszę się tutaj, wczoraj na blogu Modelstory na FB jeden z użytkowników podał informację jakoby LWP testowało we wczesnych latach powojennych możliwość użycia niemieckich dział 88mm produkowanych przez HSW, w czołgach IS-2. Czy istnieją jakieś publikacje na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 istnieje troche projektów z lat 50 dotyczących takich wynalazków, poza papier chyba nie wyszły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadora Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 A czy ich istnienie zostało udokumentowane w postaci publikacji (książki lub czasopisma) dostępnej dla szarego obywatela czy to raczej wiedza tajemna dla wybranych czyli teczki zalegające w jakimś bliżej nieokreślonym archiwum o którychś ktoś kiedyś coś słyszał że ktoś inny widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 ich istnienie nie zostało udokumentowane w postaci publikacji dla szarego obywatela. Więc jest to wiedza tajemna dla wybranych zalegająca w bardzo jasno określonym archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadora Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 tak myślałem, dzięki za potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.