traper6 Napisano 15 Maj 2013 Autor Share Napisano 15 Maj 2013 Pracuję na podobno najbardziej zrąbanym oprogramowaniu XP - Vista. Naumiałem się, przyzwyczaiłem i było ok.Nie wiem jakim cudem (po pijaku ?) zainstalował mi się program ASK".Wyszukiwarka Google Chrome z której byłem bardzo zadowolony fatalnie mi pracuje. Muszę się strasznie napałować aby cokolwiek znaleźć, a odszukanie czegokolwiek w obcym języku graniczy z cudem.Odpalając wyszukiwarkę, na monitorze w prawym dolnym rogu mam info Search powered by Ask".Wchodziłem w Menager profili" i Panel sterowania" aby to wykopać, ale dziadostwa nigdzie nie widać.Czy ktoś mi może wytłumaczyć tak jak krowie na rowie" jak to usunąć ?Nadmieniam że na temat informatyki wiedzę mam następującą:Gdy chodziłem do szkół to komputery widziałem w filmach z gatunku S-F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 Może się przyda:http://ebloog.pl/jak-usunac-toolbary-z-przegladarek-internetowych/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 Polecam Revo Uninstaller .Wyczyści pozostałości po tym chłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 komputer, opcje, odinstalowywanie, znalezc kliknac odinstaluj, zrobic restart,Na przyszlosc jak bedziesz cos instalowal, to czytaj bo co sie stanie jak klikniesz ok, bezwiednie wyrazisz zgode na zainstalowanie jakiegos toolbarka i masz mola , a i czasem moga sie pojawic czerwone bijace serca, tych sie pozbyc juz jest troche trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Maj 2013 Share Napisano 16 Maj 2013 po odinstalowaniu ASK tolbaraskopiuj na pasek wyszukiwań chrome://settings/clearBrowserDataczyszczenie ciasteczek i innych w chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 ccleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.