mariuszgmaster Napisano 4 Maj 2013 Autor Napisano 4 Maj 2013 Witam. Czy wybijanie danych żołnierza carskiej rosji na klanrze było powszechnie stosowane?
mariuszgmaster Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 Dodam tylko że klamra został znaleziona w miejscu gdzie artyleria ostrzeliwała kościół niedaleko Gostynina. ps gdzie moje zdjęcia?
Kamiljan Napisano 4 Maj 2013 Napisano 4 Maj 2013 rzadko widywałem bicia producenta, jeszcze rzadziej przynaleznosc pułkową, tego nie widziałem nigdyPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 06:50 05-05-2013
Vantar Napisano 4 Maj 2013 Napisano 4 Maj 2013 czekamy na Huk-a :) ciekawie co on dopowie do tego nadzwyczajnego fanciku :)tylko nie zniszcz czyszczeniem, oliwka i tylko oliwka :)
huk 100 Napisano 5 Maj 2013 Napisano 5 Maj 2013 fajny fant pierwszy raz taką widzę coś w rodzaju nieśmiertelnika imię i nazwisko :) ? daj fotki całej rewers i awers w jakim rejonie wyszła ?
vis1939 Napisano 5 Maj 2013 Napisano 5 Maj 2013 Czytał takie coś? - http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091Uwaga dla nowych użytkowników. Wszystkie posty dodawane przez osoby mające mniej niż 20 postów muszą zostać najpierw zaakceptowane przez dowolnego moderatora i dopiero wtedy pojawią się na forum"Nikt w napięciu nie będzie czekał na Twoje posty ,żeby je wedle Twego kaprysu natychmiast ujawnić.Strzel melisę i czekaj cierpliwie.
Pytanie
mariuszgmaster
Witam. Czy wybijanie danych żołnierza carskiej rosji na klanrze było powszechnie stosowane?
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.